HOROSCOPUL ZILEI- 31 Martie 2018: "Momentul adevarului într-o relaţie, nu mai sunteţi dispuşi să credeţi în promisiuni. "

 

Horoscopul zilei de 31 martie prezentat de Remus Ionescu anunţă veşti importante pentru toate zodiile. Despre sănătate, familie, iubire, bani, doar astrele ştiu, dar noi am aflat! Iată care sunt veştile despre cele 12 zodii.

Berbec- horoscop 31 Martie 2018

Posibila discuţie lămuritoare şi veţi şti dacă sunteţi făcut să mergeţi pe acelaşi drum de acum înainte. Ar putea apărea o propunere de afaceri ori pentru un nou job, stabiliţi o întâlnire pentru săptămâna viitoare şi veţi avea apoi suficient timp de gândire.

Taur- horoscop 31 Martie 2018

Poate v-aţi gândit deja să profitaţi de vremea frumoasă şi să vă îngrijiţi de sănătate în vreo staţiune, să vă mângâiaţi sufletul admirând peisajul. Oricum, nu pare să fie timpul trecut, iar rezultatele pot fi peste aşteptările voastre.

Gemeni- horoscop 31 Martie 2018

Este timpul surprizelor, voi pentru copii voştri, ei pentru voi. Şi o data cu ele se strânge relaţia, creaţi amintiri de neuitat. Depăşiţi poate îngrijorarea legată de cheltuielile pentru sărbătorile şi pentru zilele libere care urmează, optimizaţi lista de cumpărături.

Rac- horoscop 31 Martie 2018

Momentul adevarului într-o relaţie, nu mai sunteţi dispuşi să credeţi în promisiuni. Planuri mari în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional sau al afacerilor, iar aici veţi ţine poate sfat cu cei care nu v-au dezamăgit până acum.

Leu- horoscop 31 Martie 2018

Începe poate cea mai favorabilă periodă din acest an pentru o împăcare cu cineva din familie, cu oameni de care cândva eraţi nedespărţiţi. “Grăbeşte-te încet” ar putea fi vorba zilei pentru cei care îşi propun să dea o raită prin împrejurimi la volanul maşinii.

Fecioară- horoscop 31 Martie 2018

Vă iau ochii lucruri frumoase, un cadou de efect pentru cei cu care urmează să vă revedeţi ori să petreceţi împreună sărbătorile pascale. Este o perioadă specială pentru cei trecuţi de prima tinereţe şi care doresc să îşi păstreze sănătatea şi tonusul prin mişcare, activitate fizică.

Balanţă- horoscop 31 Martie 2018

Vă luaţi inima în dinţi şi rostiţi acele adevăruri pe care nu mai vreţi să le ţineţi încuiate şi veţi reuşi poate să reparaţi o relaţie, să echilibraţi o balanţă. Ar putea apărea o ofertă pentru proprietatea pe care aţi pus-o în vânzare, găsiţi casa visurilor voastre.

Scorpion- horoscop 31 Martie 2018

Găsiţi, în sfârşit, timp să staţi pe îndelete de vorbă cu fiinţa iubită, să vă sfătuiţi, să vă încurajaţi. În doi, treburile casei ar merge mult mai repede şi aţi putea scăpa de ceva care vă stătea pe suflet şi nu vă permitea să respiraţi uşuraţi.

Săgetător- horoscop 31 Martie 2018

Vă pun copiii la cheltuială, însă probabil că nu vedeţi niciun motiv să le stricaţi bucuria sau poate că aceasta a fost promisiunea voastră, partea dintr-o înţelegere. Ar putea apărea însă o compensaţie neaşteptată, un câştig oarecare, o reducere consistentă.

Capricorn- horoscop 31 Martie 2018

Este o perioadă cu decizii importante ale voastre, pe care nu vă sfiiţi să le faceţi cunoscute celor care vor fi cumva implicaţi. Este un moment grozav pentru o lansare, pentru punerea bazelor unei afaceri sau a unui proiect prin care să vă demonstraţi valoarea.

Vărsător- horoscop 31 Martie 2018

O zi plăcută, de care chiar aveaţi nevoie după o perioadă încărcată, sub stresul unor termene sau rezultate poate. Se leagă o discuţie, se dezbat argumente pro şi contra, aflaţi, vă lămuriţi, vă clarificaţi chestiuni care până acum vă erau în mare parte necunoscute.

Peşti- horoscop 31 Martie 2018

Se poate să primiţi o promisiune, asigurări de ajutor aşa, pentru orice eventualitate, ca să puteţi asigura finalizarea unui proiect la care ţineţi mult. Reflectaţi la o propunere primită recent şi ajungeţi poate la concluzia că merită să insistaţi să vă fie apreciată valoarea, talentul.

Sursa foto: Antena Stars

Citeşte şi: Zodii care vor primi lovituri puternice în Aprilie. Viata li se schimbă radical


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest