Nu ați ajuns încă în pat, dar vrei să știi cum se comportă? Iată ce apetit sexual avem în funcție de zodie

 

Îți dorești să afli cum se comportă partenerul în pat? Dacă știi ce zodie este, poți află mai multe informații decât crezi despre el. Iată ce spun astrologii despre apetitul sexual al fiecărei zodii în parte. 

Berbec 

Este foarte posibil să-ți fi atins maturitatea sexuală destul de devreme și ești înclinat spre o viață sexuală activă. Semn de Foc, "te €œaprinzi repede, dar te a€œstingi” la fel de repede. Trebuie să găsești cheia menținerii energiei sexuale, astfel încât această să nu se consume mai repede decât îți dorești. 

Taur 

Pentru că ești semn de Pământ, nu sunt foarte multe schimbări în viață ta sexuală. Ești genul senzual, dornic să se bucure de cele mai bune lucruri (aici este inclus și sexul). Nu îți place să fii grăbit, dimpotrivă îți place să savurezi fiecare moment din partidă de sex. 

Gemeni 

Dacă nu te consumi prea mult încercând să le faci pe toate de unul singur, s-ar putea să îți poți canaliza energia și spre viață amoroasă. Din când în când mai uiți că varietatea este cheia creșterii satisfacției sexuale. Încearcă locuri noi, poziții noi, muzică nouă etc. 

Rac 

Trebuie să simți o siguranță maximă înainte de a face sex. Orice situație nesigură și instabilă îți fură cheful de sex. Nu îți place ideea de sex oriunde cu oricine, iar în ceea ce privește alegerea partenerilor de sex ești foarte pretențios. 

Leu 

Ești orientat spre satisfacerea propriilor plăceri și te bucuri la maximum de fiecare clipă de sex. Apetitul tău sexual nu scade odată cu înaintarea în vârstă. Așa cum e poftă de sex în tinerețe, la aproximativ același nivel se va situa și la maturitate. 

Fecioară 

Ești genul dual, acum ai chef de sex, acum nu ai. Deși ești la fel de orientat spre plăcere în timpul sexului, așa cum este și Scorpionul, păstrezi pentru ține cele mai adânci fantezii, nu le exteriorizezi direct, precum Scorpionii. Pentru a face sex trebuie să ai și o conectare la nivel mental cu partenerul.

Balanța 

Vei fi fericit numai dacă vei reuși să păstrezi un echilibru în viață ta sexuală. Ai destulă energie pentru o viață sexuală activă, însă de multe ori ai probleme în a luă o decizie în ceea ce privește alegerea partenerului. 

Scorpion 

Ești tot timpul plin de dorință și dintre toate semnele zodiacului pari cel mai satisfăcut de viață amoroasă. Îți înțelegi nevoile sexuale și nu îți este rușine să le exprimi pentru a obține plăcerea sexuală dorită. Cu toate acestea, partenerul tău de sex nu poate spune despre ține că ești egoist în pat. 

Săgetător 

Nu ești stăpânit de dorințe carnale extreme. Poți rezistă fără sex perioade lungi de timp și apoi să te dezlănțui când găsești partenerul potrivit. Nu pare să te deranjeze absolut deloc, iar funcțiile biologice te ajută să-ți păstrezi abilitățile sexuale chiar dacă a trecut mult timp de la €œ"ultima data". 

Capricorn 

Capricornii reușesc să-și mențină apetitul și viață sexuală la cote înalte până spre finalul vieții. Însă nu sunt chiar așa de ușor de excitat nici măcar în anii tinereți. Vestea bună este că, odată stârniți, rezistă foarte mult. 

Vărsător 

Interesul pentru sex este mai mult la nivel filosofic decât la nivel fizic, iar aceste credințe nu se schimbă nici la maturitate. Cu toate acestea, atunci când fac sex le place să încerce tehnici noi și nu neapărat tradiționale. 

Pești 

Partidele de sex au o foarte mare încărcătură emoțională și nu poți avea plăcere fizică dacă nu există și conexiune psihică foarte puternică. Ai tendința de a idealiza atât partenerul, cât și atmosferă creață. În general pentru a face sex trebuie să ai suficient timp și multă intimitate. 

Sursa: sfatulparintilor.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest