Octombrie e luna lor. Urmează o perioadă cu reuşite pentru nativii Fecioară

 
+3 click pentru
galerie

În octombrie le merge ca pe roate. Totul iese aşa cum vor, iar nativii zodiei Fecioară au toate motivele de bucurie.  Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii octombrie şi, confom astrelor, se anunţă o perioada favorabila a anului pentru nativii zodiei Fecioara, in care simt ca toate le merg din plin. Si poate tocmai de aceea vor fi tentati sa jongleze putin, sa faca lucruri sau sa isi asume riscuri la care in alte conditii nu s-ar fi gandit. Si, totusi, nu ar trebui sa renunte la un echilibru firesc, cumpanire; deciziile de acum ii pot conduce spre o eliberare, un nou drum, ba chiar un alt statut relational.

O luna destul de buna sub aspectul castigurilor financiare. Cand si unde este cazul, vor cauta sa isi afirme importanta, sa isi ceara remuneratia potrivit valorii lor si calitatii serviciilor sau produselor oferite.

Atrag lume, reusesc sa isi largeasca cercul de cunostinte, de clienti, de admiratori. Pe de alta parte, este evidenta preocuparea pentru ei insisi: pentru sanatate, pentru silueta, pentru tinuta. Sunt deschisi unor experimente: isi schimba culoarea parului, coafura, incearca un alt stil vestimentar, sunt tentati sa isi schimbe tabieturi, sa adopte obiceiuri observate la persoane dragi, la oameni pe care ii apreciaza din diverse puncte de vedere.
Ultimul an le-a adus posibilitatea asigurarii unei oarecare stabilitati materiale. Acum, preocuparea poate trece mai ales spre zone ce tin de cunoastere, educatie, informare. Isi largesc domeniul de cunostinte, isi indreapta curiozitatea spre alte domenii, isi umplu poate niste „goluri”, caci pentru ei „nu stiu, nu cunosc” reprezinta un handicap major.
Incepe o perioada deschidere spre sfera sociala, dupa o perioada in care si-au redus numarul de cunostinte, de relatii, de legaturi. La fel de bine, poate fi luna reluarii relatiilor cu frati, surori, veri cu care, din diverse motive (eventual dintr-o cauza de natura materiala) au intrerupt comunicarea. Si tocmai prin intermediul acestora isi pot largi sfera sociala, relationala.
Octombrie este o luna in care se pot bucura de o sanatate buna, mai ales incepand cu a doua decada, dupa depasirea unor incidente nesemnificative.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest