Top 5 zodii bătute de soartă în luna Aprilie

 
+3 click pentru
galerie

Aceste zodii vor fi, în luna Aprilie, cele mai ghinioniste şi bătute de soartă. De la serviciu, la iubire şi sănătatee - nimic nu o să le meargă bine.

Vezi dacă te afli în acest top şi încearcă să iei măsuri. Care este zodia care ascunde suferinţe mari, dar zâmbeşte mereu? Află ce spun astrele!

Săgetător- horoscop Aprilie 2018

Chiar dacă e mai mereu fericit, Săgetătorul ascunde suferinţe mari. În luna Aprilie, trebuie sa lupte foarte mult pentru a-şi menţine situaţia financiară stabilă, iar atunci când crede că totul îi merge bine, primeşte o lovitură care îi demolează tot ce a construit. 

Peşti- horoscop Aprilie 2018

E foarte naiv şi se ghidează în viaţă după ceea ce îi dictează sentimentele. Are tendinţa în luna  Aprilie să ia decizii neinspirate şi vede doar ceea ce şi-ar dori să vadă, nu realitatea. Practic, îşi face rău singur. Pentru dragoste, luptă chiar şi când nu mai are nicio şansă.

Gemeni- horoscop Aprilie 2018

În luna Aprilie, nativul acestei zodii e posibil să întâmpine probleme la locul de muncă aşa că ar face bine să fie mai atent. Dacă este în căutarea unui nou loc de muncă, ar fi bine să ştie că această lună nu îţi va aduce mari speranţe, aşa că e mai bine să aştepţi.

Capricorn- horoscop Aprilie 2018

Această zodie nu o să aibă puterea de înţelegere a celor din jur, care îl vor vedea drept o persoană foarte egoistă. Trebuie să încerce să evite neînţelegerile de la serviciu fiind mai atent la greşelile pe care le face. Prima jumătate a lunii Aprilie este caracterizată şi de un amestec derutant de perioade bune şi neplăcute în dragoste.

Balanţă- horoscop Aprilie 2018

Multe lucruri ţin pe loc această zodie. Totul se poate complica după ce prin preajma apare o fostă iubire care îşi revendică dreptul, statutul, iar Balanţa nu ştie ce să facă pentru a o îndepărta. Aceşti nativi vor încerca să-şi caute marea iubire în luna Aprilie, dar fără mare succes. 

Sursa foto: "Antena Stars"

Citeşte şi: Zodiile care merg din problemă în problemă în weekend-ul 24-25 Martie


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest