Topul zodiilor pentru care se anunţă o primăvară fierbinte. Nativii care "mănâncă" sexul pe pâine

 
+3 click pentru
galerie

Topul zodiilor pentru care se anunţă o primăvară fierbinte. Aceştia sunt nativii care "mănâncă" sexul pe pâine. Dacă eşti sau ai lângă tine una dintre aceste zodii, uite ce te aşteaptă. 

Berbec- horoscop Martie 2018

Nativul Berbec nu se mulţumeşte cu puţin, asta e sigur! Este foarte egoist în ceea ce priveşte partea sexuală şi foarte incăpăţânat. Adoră să aibă controlul asupra situaţiei, dar şi să se simtă mai bine decăt partenerul. Nu se lasă aşteptat niciodată, şi nu spune NU când vine vorba să "cadă la pat".

Leu-horoscop Martie 2018

Sunt foarte posesivi la pat, dar în acelaşi timp şi romantici. Leul nu pierde şansele de a ajunge cu cineva în aşternuturi, dar nici nu se oferă oricui. Luna Martie îi oferă Leului prilejul de maximă plăcere în pat. Îi place să fie răsfăţat, dar oferă şi pe măsură!

Scorpion- horoscop Martie 2018

Ceea ce îl defineşte pe Scorpion este tandreţea cu care ajunge la pat, indiferent de persoană. Nu contează prea mult plăcerea pe care o oferă, atâta timp căt el se simte bine. Martie este luna Scorpionului, mai mult ca sigur! Putem spune că are un egoism aparte, dar nu-ţi va părea rău.

Balanţă- horoscop Martie 2018

Balanţele înclină spre a avea puterea de decizie în pat şi a pica drept victime. Uneori vor să aibă totul sub control, iar alteori adoră să fie dominate. Această zodie e greu de înţeles, dar cine o va face are mult de câştigat! Spre sfârşitul lunii sigur o să întâlnească pe cineva, sau persoana iubită îi va face o surpriză pe care n-o va uita!

Vărsător- horoscop Martie 2018

Aceşti nativi se răsfaţă prin preludiul care poate dura destul de mult. Dacă vrei să te înţelegi cu ei, încearcă să le oferi la început plăcerea de care au nevoie, la sfârşit se vor ocupa ei, cu siguranţă! Prima lună din primăvară vine cu multe idei ingenioase pe care să le aplice în pat, aşa că nu rata un Vărsător.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în luna martie

Sursa foto: Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest