Trei zodii încercate de viaţă! Vor ajunge la doctor în luna Martie

 
+3 click pentru
galerie

Luna Martie trebuie să fie o lună de atenţionare pentru aceste trei zodii. Un control amănunţit asupra corpului tău este foarte bun. Nu ezita să faci acest lucru. Iată ce anunţă astrele pentru cele trei zodii.

Taur

Sănătatea poate fi atacată, chiar a sistemului osos, dar și a stomacul. Încearcă să te controlezi pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. O vizită la medic pentru un control amănunțit ar trebui să fie prioritatea ta în această lună. Atenție la ce mămânci și la activitățile sportive, orice fractură la nivel de os poate să fie destul de gravă.

Capricorn

Atenţie la problemele de sănătate cu care vă confruntaţi deja. Sistemul digestiv începe să vă facă probleme. Nu lăsaţi ca supărările și problemele de la locul de muncă să vă afecteze și mai mult starea de sănătate,care deja nu este prea bună.

Peşti

Afecțiuni mai vechi încep să te bântuie spre finalul acestei luni, acest fapt trebuie să te trimită urgent la medic pentru un control de rutină. Este timpul să faci niște modificările în stilul de viață,luna martie este prielnică pentru a le face. 

Citeşte şi: Surprizele nu întârzie să apară! Cele 3 zodii care se îndrăgostesc pe loc în luna Martie

Sursa foto: Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest