Zodiile care dau lovitura în luna martie. Au parte de bani, sănătate şi iubire

 
+3 click pentru
galerie

Aceste zodii dau lovitura în luna lui mărţişor şi continua pe parcursul anului. Află dacă eşti printre zodiile norocoase şi vezi ce te aşteaptă în perioada următoare.

1. Horoscop martie 2018: Taur

Nativii acestei zodii vor avea un an neașteptat de bun. Familia le e alături, la muncă totul merge bine. Cei care trăiesc o relație romantică, în acest an puteți lega planuri de nuntă. Priviţi spre viitor cu mult optimism, pentru că se apropie un eveniment de la care aveţi mari speranţe. Ceea ce vă doriţi se va putea realiza.

Citeşte şi: Ce cadouri să oferi de 8 Martie, în funcţie de zodie

2. Horoscop martie 2018: Rac

Vor avea un început de primăvară frumoasă, dar cu multe schimbări. Își vor schimba locul de muncă, starea civilă sau chiar locuința. Este un an cu multe împliniri și satisfacții. Nu veți mai avea atât de multe probleme financiare, însă nu ar strica să faceți câteva economii.

Citeşte şi: Zodia care a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe

3. Horoscop martie 2018: Leu

Viața de familie va fi una armonioasă și nu vor exista probleme de sănătate. Acești nativi vor avea o evoluție majoră în carieră și la locul de muncă și profit suplimentar. În această primăvară vă veți face noi prieteni, care pot deveni buni parteneri de afaceri în anul acesta.

Citeşte şi: Cele mai nefericite 5 zodii în martie 2018

Sursa foto: Antena Stars

D.M.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest