AGENTUL VIP

Scandal monstru! Adriana Bahmuțeanu îi răspunde lui Silviu Prigoană

acum 19 ore

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au de gând să îngroape securea războiului. Cei doi sunt resemnați și doresc să divorțeze după cum au afirmat, joi, la "Agentul Vip", de la Antena Stars.

AGENTUL VIP

A dormit cu ele în pat fără să facă sex! Ce femei celebre nu i-au picat în plasă lui Liviu Vârciu?

acum 20 ore

Liviu Vârciu a fost invitat, joi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Cel mai dorit burlac s-a dezbrăcat de secrete și a povestit cu ce femei celebre din showbiz-ul autohton a dormit în pat fără să se culce cu ele.

AGENTUL VIP

Liviu Vârciu, despre relaţia cu Denisa Botcari: "Am mers la mine în apartament și..."

acum 20 ore

Invitat în platoul emisiunii "Agentul VIP", Liviu Vârciu a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă şi despre femeile care i-au trecut prin aşternut. Celebrul burlac a confirmat că a avut o aventură de o noapte cu Denisa Botcari, însă a spus că nici nu se pune problema unei relaţii.

AGENTUL VIP

Liviu Vârciu, relație cu Iuliana Luciu? "Nu am mușcat-o de unde trebuie"

acum 20 ore

Invitat în platoul emisiunii "Agentul VIP", Liviu Vârciu a vorbit deschis despre viaţa lui amoroasă. Celebrul burlac a negat cu vehemenţă că ar exista vreo urmă de flirt între el şi Iuliana Luciu. Mai mult decât atât, Vârciu a spus că este singur şi că şi-a "trimis inima în vacanţă".

AGENTUL VIP

Daniela Crudu a recunoscut că are un nou iubit! "Am o relaţie la distanţă cu antrenorul meu de fitness"

acum 1 zile

Daniela Crudu a trecut foarte repede peste relaţia cu Nilă, iar acum pare a fi fericită şi foarte bine dispusă. Chiar ea a recunoscut că în spatele zâmbetului ei se ascunde un nou iubit. Este vorba despre antrenorul său de fitness, împreună cu care, se pare că are o legătură destul de apropiată, de ceva vreme încoace.

AGENTUL VIP

Daniela Crudu spune tot despre viaţa intimă: "Am mai mulţi bărbaţi! Ei sunt mulţumiţi că sunt în preajma mea"

acum 1 zile

După ce s-a despărţit de Nilă, Daniela Crudu pare că o duce din ce în ce mai bine. Pe zi ce trece are tot mai mulţi admiratori, iar toţi roiesc în jurul ei. Bruneta a mărturisit că are nevoie de mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp, în viaţa ei, pentru fiercare are un rol diferit.

AGENTUL VIP

Elena Gheorghe este însărcinată? Ce îşi doreşte cântăreaţa de la Moş Crăciun

acum 1 zile

Elena Gheorghe este dintre cântăreţele din industria muzicală autohtonă, care se poate lăuda atât cu o carieră de succes, cât şi cu o familie fericită. Cântăreaţa este căsătorită de ceva timp şi are şi un băiel frumos. Acum însă, îşi doreşte să îşi mărească familia şi a mărturisit în cadrul emisiunii "Agentul VIP" că una dintre dorinţele ei de Crăciun este să mai aibă încă un copil.

AGENTUL VIP

Dezvăluiri care te vor lăsa fără cuvinte! Ce spune un martor care a văzut scena elicopterului prăbuşit: "Nu am putut să fac nimic!"

acum 1 zile

Toată ţara a rămas şocat după ce aflat vestea despre elicopterul prăbuşit în lacul Suitghiol. Cei care au fost martori la acest cumplit accident au rămas însă de-a dreptul marcaţi. Unul dintre cei care a fost de faţă la acest tragic moment a povestit în detaliu tot ce a văzut şi a fost frapat de modul în care au acţionat autorităţile.

AGENTUL VIP

Ozana Barabancea, dezvăluiri emoţionante despre mama ei! "Am descoperit opera, abia după ce a murit mama"

acum 3 zile

Ozana Barabancea este o artistă desăvârşită cu o voce extraordinară. Dar puţin ştiu detalii despre trecut ei şi familia din care provine: Invitată în platoul emisiunii "Agentul Vip", cântăreaţa a mărturisit că mama ei a murit când ea avea doar 14 ani şi a spus că dacă nu ar fi trecut prin aceste momente cumplite la o vârstă atât de fragedă, probabil nu ar fi ajuns unde este astăzi.

AGENTUL VIP

Ce spune Ozana Barabancea despre silueta ei! Mai vrea sau nu să slăbească?

acum 3 zile

Ozana Barabancea este o cântăreaţa foarte apreciată pentru talentul său. Cu toate acestea, de-a lungul timpului în presa au mai apărut din când în când comentarii legate de silueta ei şi de modul în care arată. Cântăreaţa pare că nu le-a luat ăn seamă şi şi-a trăiat viaţa exact aşa cum a vrut. Ea a dezvăluit cu sinceritate şi ce parolă are la calculator, în cadrul emisiunii "Agentul Vip".

AGENTUL VIP

Ozana Barabancea face dezvăluiri despre fiica lui Adi Minunte! Cum este viaţa lui Carmen după despărţirea de Franco?

acum 3 zile

Ozana Barabancea a fost invitată în platoul emisiunii "Agentul Vip" şi a povestit despre colaborarea pe care o are fiicele lui Adi Minune, Carmen şi Adriana. Cântăreaţea le dă lecţii de canto a celor două fete şi a spus despre ele că au talent şi se descurcă foarte bine.

AGENTUL VIP

Monica Anghel a spus bancuri, în direct! Marcel Pavel, Gabriel Cotabiţă, Nico şi Cristi Brancu au râs cu lacrimi

acum 3 zile

Monica Anghel a fost invitată în studioul emisiunii "Agentul Vip", alături de Gabriel Cotabiţă, Marcel Pavel şi Nico. Toţi au au discutat despre sărbătorile de iarnă şi despre ce planuri au. Ca să mai destindă atmosfera puţin, Monica Anghel le-a spus un banc cu papagali, iar toţi cei prezenţi s-au distrat pe cinste.

AGENTUL VIP

Adriana Bahmuţeanu a hotărât să divorţeze la notar! Declaraţiile lui Silviu Prigoană însă, depăşesc orice aşteptare

acum 6 zile

Adriana Bahmuţeanu a luat o decizie radicală şi a spus ferm că este şi definitivă de această dată. Vrea să divorţeze pentru ultima oară de Silviu Prigoană, motivând că această decizie le-ar face bine copiilor celor doi.

AGENTUL VIP

Angelica Constantin devine din ce în ce mai violentă! L-a înjurat în ultimul hal pe prezentatorul TV Cristi Brancu

acum 6 zile

Scadalul despre Angelica Constantin este departe de a se fi terminat. Femeia a devenit din ce în ce mai violentă l-a atacat pe prezenatatorul Cristi Brancu şi l-a înjurat ca la uşa cortulu

AGENTUL VIP

Fiica lui Sile Cămătaru, mărturisiri emoționante despre tatăl ei! Ce își dorește să facă pentru a-l aduce înapoi acasă?

acum 7 zile

Sile Cămătaru a fost arestat recent pentru un dosar de proxenetism, iar fiica lui deja simte că nu mai poate trăi cu gândul că tatăl ei este în închisoare. Fata a mărturisit că este hotărâtă să meargă până la CEDO pentru a aduce iar liniştea în familia sa și pentru a dovedi nevinovăția tatălui ei.

AGENTUL VIP

Noi dezvăluiri de senzație despre Angelica Constantin! Cine este de fapt tatăl Măriucăi?

acum 7 zile

Verișoara Angelicăi Constantin a făcut câteva dezvăluiri de senzație despre ea. Aceasta a desființat toate declaraţiile Angelicăi şi spune despre ea că a minţit atunci când a spus că a crescut-o pe fetiţă doi ani până a dat-o la un centru de plasament.

AGENTUL VIP

Cristi Brancu a rămas interzis! Surpriza oferită de Oana Turcu l-a făcut să se simtă ca Hugh Hefner

acum 8 zile

Antena Stars sărbătoreşte, pe 16 decembrie, un an de la relansare, iar Cristi Brancu îşi aminteşte cu plăcere despre cel mai amuzant moment petrecut la singurul post de celebrity news din România.

AGENTUL VIP

Angelica va fi evacuată de proprietar? Vecinii vor să o gonească din bloc

acum 8 zile

Angelica, mama biologică a fetiţei adoptate de Luminiţa Anghel, nu este dorită de vecini. Proprietarul a chemat poliţia pentru a da afară din locuinţă.

AGENTUL VIP

Relaţia controversată dintre Bahmu şi Prigoană, sub lupa psihologului

acum 8 zile

Psihologul, Cristina Demetrescu, a analizat, miercuri, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană.

AGENTUL VIP

Silviu Prigoană tună şi fulgeră: "Eu mi-am cumpărat copiii ca la piaţă"

acum 8 zile

Silviu Prigoană este foc şi pară! Soţul Adrianei Bahmuţeanu a explodat, miercuri, la "Agentul Vip", de la Antena Stars şi aruncă vorbe grele soţiei.

AGENTUL VIP

Scandal în paradisul Prigoană! Adriana şi Silviu îşi aruncă vorbe grele

acum 8 zile

În timp ce Adriana Bahmuţeanu spune că Silviu Prigoană aplică o tactică mai dură de educaţie a copiilor, omul de afaceri se apără şi spune că el le-a făcut un program strict celor mici ca să se dezvolte sănătos. Mai mult, Prigoană o acuză pe "Bahmu" că i-a culcat foarte târziu pe băieţi, astfel că aceştia au făcut faţă cu greu a doua zi la şcoală.

AGENTUL VIP

Nicoleta, fata lui Sile, la pământ! Tatăl ei a rămas încă 30 de zile în arest

acum 9 zile

Nicoleta, fiica lui Sile, este la pământ şi suferă cumplit pentru că tatăl ei a mai rămas 30 de zile în arest. Invitată, marţi, la "Agentul Vip", ea şi-a exprimat durerea împreună cu mama ei.

AGENTUL VIP

Concubinul şi verişoara Angelicăi, scandal! Cum s-au certat cei doi din cauza Măriucăi, fetiţa adoptată de Luminiţa Anghel

acum 9 zile

Costel, concubinul Angelicăi, mama biologică a fetiţei adoptate de Luminiţa Anghel, a făcut declaraţii uluitoare, marţi, la "Agentul Vip", de la Antena Stars.

AGENTUL VIP

Mihaela Tatu s-a dezbrăcat de secrete: "Vreau un domn al meu"

acum 9 zile

Mihaela Tatu s-a dezbrăcat de secrete, marţi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Vedeta a dezvăluit cum trebuie să fie bărbatul care să stea lângă ea.

AGENTUL VIP

Ce mai face Mihaela Tatu: "Există viaţă după televiziune"

acum 9 zile

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Mihaela Tatu a vorbit despre noua ei viaţă, după retragerea din televiziune. Fosta prezentatoare Tv a spus că este extrem de fericită şi a descoperit că există viaţă după televiziune.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Ultimele stiri


Mireasa pentru fiul meu


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Asistentele
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!