Adriana Bahmuţeanu a intrat în perioada de recuperare după operaţie: "Nu am voie să fac amor timp de trei luni"

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu a intrat într-o perioadă nouă din viaţa ei şi trece printr-o serie de transformări radicale. Vinerea trecută prezentatoarea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale estice pentru a scăpa de o cicatrice urâtă de pe abdomen.

Adriana Bahmuţeanu a intrat a intrat, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit deschis despre felul în care a decurs intervenţia. De asemenea, bruneta a dezvăluit şi când va avea loc următoarea operaţie, şi anume cea de mărire a sânilor.

"Vineri pe la ora 4 jumătate-5 am intrat în operaţie, am ieşit pe 10 seara, am scăpat de o cicatrice foarte urâtă care mă deranja. Am făcut anestezie generală, iar acum urmează două luni de recuperare şi trebuie să port un corset. Nu am voie nici să fac amor timp de trei luni, inclusiv de dacă merg la o piscină, trebuie să port un corset şi un halat. La burtă am avut o cicatrice veche şi urâtă, s-a făcut o procedură, domnul doctor ştie mai bine. Mi-a pus cel mai scump tip de fir, care costă trei de euro metru, şi eu peste trei metri de fir în burtă. Iar dacă mă mănâncă, iau bărbaţii la plic, adică ia nişte pastile la plic, se găsesc la farmacie, le iei şi te ia somnul. S-a muncit atât de mult la cicatricea mea, încât nu merită nimeni şi nimic. După trei naşteri, am rămas cu această cicatrice. Pentru sâni mai aşteptăm puţin, probabil peste vreo lună voi face şi asta, pentru că la vară vreau să merg în vacanţă cu copiii mei. Am făcut intervenţiile astea pentru mine," a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Prezentatoarea a vorbit şi despre problemele pe care le mai are cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană, care nu vrea deloc să vorbească cu ea.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate