Adriana Bahmuţeanu are un nou iubit? "Vreau un partener de viaţă cu care să trăiesc elegant şi frumos!"

 
+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu mai formează un cuplu de multă vreme, însă conflictul dintre ei este departe de final. Chiar dacă prezentatoarea a anunţat printr-un mesaj public că l-a iertat, se pare că acuzele dintre ei continuă.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că nu mai aude jignirile soţului ei şi că este hotărâtă să-şi găsească un nou partener.

"Am fugit dintr-o casă tristă, dintr-o viaţă tristă şi nu am vrut să mă mai întorc acolo niciodată. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am depăşit aceea perioadă critică.

Sunt convinsă că voi întâlni marea dragoste foarte repede. (...) Vreau un partener de viaţă cu care să trăiesc elegant şi frumos. Pe mine nu mă mai interesează ce spune despre mine. El se ceartă singur, eu nici nu îl mai bag în seamă, poate să mă facă troacă de porci. El zice lucruri grave tot timpul. S-a dus cumva vorba pe piaţă că aş fi făcut prostituţie? E o jignire de doi lei. Dacă el îmi vorbeşte aşa pe post, vă daţi seama cum îmi vorbea în casă? Era mereu o atmoferă dinasta încordată, tot timpul. Toată ziua auzeam numai reproşuri şi acuze," a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Eu o să vin cu documente şi o fac praf. Dacă-ţi mai permiţi să spui lucruri despre mine, deschidem Cutia Pandorei. Fostul tău soţ a fost peştele tău şi te dădea cu 500 de euro pe seară," a spus Silviu Prigoană.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews