Anamaria Prodan, detalii incendiare despre vizita lui Silviu Prigoană cu Mihaela în America: "Erau foarte fericiţi!"

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan s-a întors recent în România şi a acordat un interviu exclusiv în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars. Ea a vorbit sincer despre vizita lui Silviu Prigoană în America şi a dat detalii despre relaţia lui cu Mihaela.

Ba mai mult decât atât, Anamaria Prodan a vorbit şi despre scandalul în care este implicat Cristi Borcea, după ce Valentina Pelinel a rămas însărcinată.

"Eu nu vreau să comentez nici ce spune Silviu, nici ce spune Adriana pentru că îi iubesc la fel de tare pe amândoi. Amândoi sunt naşii copilului meu. Când a venit Silviu la noi, a fost frumos, copiii s-au jucat. Pe Silviu şi pe Mihaela i-am văzut foarte fericiţi, şi îi doresc şi Adrianei să fie la fel de fericită. Fiecare om are perechea lui în viaţa asta.

Pe Cristi Borcea îl văd cu Mădălina Ghenea. Acum, na să-i dea toată lumea cât mai mulţi copii, dar trebuie să aibă şi multă grijă de ei," a spus Anamaria Prodan, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate