Bahmu şi Prigoană, vizită neaşteptată la psiholog! "Prigoană trebuie să înveţe să fie părinte"

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost surprinsă întâlnindu-se în taină cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP" unde a făcut declaraţii exclusive despre relaţia sa cu tatăl copiilor.

Printre picături, Adriana Bahmuţeanu a reuşit să explice cu exactitate care este relaţia dintre ea şi tatăl copiilor săi, Silviu Prigoană. De asemenea, vedeta a spus ce are de gând să-i spună Mihaelei, iubita omului de afaceri, atunci când se vor vedea.

"Eu mă bucur pentru el că şi-a găsit o relaţie stabilă. Sper să rămână cu această doamnă până la adânci bătrâneţi. Dacă am ocazia să mă întâlnesc cu această doamnă, mi-ar plăcea să discutăm despre copiii noştri. Eu nu mai am nicio treabă cu domnul Prigoană, decât că rămâne tatăl copiilor mei", a mărturisit vedeta.

Vezi în materialul de mai sus de ce Adriana Bahmuţeanu a fost nevoită să viziteze psihologul pe neaşteptate!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate