Brigitte Sfăt, declaraţie uluitoare despre relaţia cu Ilie Năstase: "Cine ne aude, ne întreabă dacă suntem în divorţ"

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt şi-a serbat ziua de naştere într-un mod diferit faţă de cum o făcea în tinereţe, şi a ales să fie doar în preajma prietenilor apropiaţi.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Brigitte a mărturisit că de ziua ei şi-a cumpărat singură flori. De asemenea, ea a mărturisit şi felul în care relaţionează ea cu Ilie Năstase, dar şi faptul că mulţi rămân uluiţi dacă aud frânturi din conversaţiile lor.

"Eu nu cred că vârsta ne defineşte, există femei care arată foarte bine şi la 40 de ani. Vreau să ajung să aratăt ca Mihaela Rădulescu la vârsta ei. Acum am 39 de ani.

Nu am petrecut cu mare fast, pentru m-am săturat să-mi cumpăr prietenii. Şi anul asta am făcut o petrecere mai restrânsă, cu prietenii apropiaţi. Mi-am dat seama că am foarte puţini prieteni adevăraţi.

De ziua mea mi-am cumpărat singură două buchete mari de flori. Am fost supărată ca Ilie nu m-a sunat la 12 noaptea de ziua mea,

Eu cu Ilie avem o relaţie de şase ani pentru că eu i-am făcut jocul. El are foarte mult umor, şi noi avem un altfel de a comunica. Ne mai înjurăm în glumă, cine ne aude, ne întreabă dacă suntem în divorţ, dar de fapt noi aşa comunicăm. Ilie e mai nonconformist şi am învăţat să-i accept felul de a fi," a spus Brigitte Năstase, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate