Catinca Roman, revoltată de modul în care a acţionat Valentina Pelinel: "Borcea nu era singurul bărbat de pe pământ!"

 
+4 click pentru
galerie

De când Valentina Pelinel a anunţat public că a rămas însărcinată, Cristi Borcea este criticat din toate părţile, iar relaţia dintre blondă şi Alina Vidican a devenit o adevărată telenovelă.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Catinca Roman a vorbit sincer despre acest subiect şi a mărturisit că nu îi place deloc cum a procedat Valentina Pelinel.

"E păcat că Mihaela şi Alina au copii cu Borcea şi se găsesc într-o situaţie urâtă, aş spune eu, care aruncă o umbră neplăcută asupra relaţionării aşa-zis bune de până acum. Iar în ceea ce o priveşte pe Valentina, nu judec din afara condiţiile sau felul în care s-a întâmplat ca ea să rămână însărcinată cu un bărbat însurat, îi înţeleg dorinţa de a avea un copil, pentru că a ajuns la o vârsta, dar în zilele noastre nu mai este o problemă acest aspect, dar nu înţeleg de ce a ales această cale, pentru că ea este o fată extraordinar de frumoasă. Are o carieră impresionantă în spate, iar domnul Borcea nu era singurul bărbat de pe pământ," a spus Catinca Roman, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews