Catinca Roman, revoltată de modul în care a acţionat Valentina Pelinel: "Borcea nu era singurul bărbat de pe pământ!"

+4 click pentru
galerie

De când Valentina Pelinel a anunţat public că a rămas însărcinată, Cristi Borcea este criticat din toate părţile, iar relaţia dintre blondă şi Alina Vidican a devenit o adevărată telenovelă.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Catinca Roman a vorbit sincer despre acest subiect şi a mărturisit că nu îi place deloc cum a procedat Valentina Pelinel.

"E păcat că Mihaela şi Alina au copii cu Borcea şi se găsesc într-o situaţie urâtă, aş spune eu, care aruncă o umbră neplăcută asupra relaţionării aşa-zis bune de până acum. Iar în ceea ce o priveşte pe Valentina, nu judec din afara condiţiile sau felul în care s-a întâmplat ca ea să rămână însărcinată cu un bărbat însurat, îi înţeleg dorinţa de a avea un copil, pentru că a ajuns la o vârsta, dar în zilele noastre nu mai este o problemă acest aspect, dar nu înţeleg de ce a ales această cale, pentru că ea este o fată extraordinar de frumoasă. Are o carieră impresionantă în spate, iar domnul Borcea nu era singurul bărbat de pe pământ," a spus Catinca Roman, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews