Corina a mărturisit de ce nu a vrut să-şi pună silicoane până acum! Motivul este legat de cariera ei

 
+2 click pentru
galerie

Corina a fost invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a povestit cum îşi alege ţinutele de scenă. De asemenea, ea a fost foarte deschisă şi a vorbit cu sinceritate şi despre aspectul ei fizic.

Cântăreaţa a mărturit şi de ce nu a vrut să-şi pună silicoane până acum, iar unul dintre motive este legat şi de cariera ei.

"E foarte greu să-mi găsesc ţinutele stau mult şi le caut, noaptea după ce îl culc pe Robin. Stau şi le caut pe site-uri din afară pentru că e foarte greu să găseşti piese wow de scenă, la noi. Şi stau şi le caut pentru că întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel, pentru că îmi respect publicul, mai ales că sunt un model pentru fanele mele.

Am mai spus-o şi o repet răspicat, sunt foarte asumată cu ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că Dumnezeu te lasă într-un fel ştie el de ce. Nu cred că nişte silicioane ne fericire. Cred că dacă aş avea sânii mari, nu aş putea să port acele outfit-uri,"
a spus Corina, la Antena Stars.

De asemenea, cântăreaţa a dezvăluit ce mănâncă ea dimineaţa pentru a avea un ten strălucitor. Pentru a afla reţeta ei, urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews