Cornelia Catanga, dezvăluire total neaşteptată: "Am vrut să înfiez o fetiţă cu Pădureanu!"

 
+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga a trecut prin momente cumplite în cadrul unei emisiuni "Acces direct", după ce a fost atinsă de Omul-electric. Cântăreaţa a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în direct.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Cornelia Catanga a povestit în detaliu despre această experienţă traumatizantă. 

În plus, cântăreaţa a vorbit şi despre viaţa ei din ultima perioadă şi a mărturisit că a vrut să înfieze un copil.

"Deşi am dat semnătură că refuz să merg la spital, chiar în caz de deces, l-a sunat Simona pe Pădureanu şi am zis că merg. Anul ăsta în martie fac 58 de ani, dar nu am avut 22 cu 12 tensiune în viaţa mea de când sunt eu. Toţi bani mei pe care i-am câştigat i-am băgat în sănătatea ochilor mei. Am nişte celule moarte la fundul de ochi.

Acest om (Omul-electric) este un fenomen, nu a fost niciun fel de farsă, că mulţi oameni au crezut că este farsă. Când mi-a atins punctele sensibile la tâmplă, nu că am văzut curcubeu, parcă nu am mai văzut deloc. Nu pot să zic că mi-a pierdut cunoştinţa pentru că îi auzeam pe toţi cei din jur care mă strigau. Am căzut aşa într-un extaz. Mi s-a pus o gheară în piept, mi s-a blocat maxilarul şi nu puteam să mai vorbesc.

M-am gândit că oare o să mai văd şi eu? Că eu nu am mai citit o carte din copilărie, la televizor văd de la 30 de centimetri," a spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Artista a vorbit şi despre fiul ei pianist, Alexandru, şi s-a întristat la ideea că acesta va pleca din ţară.

"Marele compozitor Andrei Tudor i-a spus băiatului meu să nu rămână în ţară, că va muri de foame. Am vrut să mai fac un copil, dar nu am putut.
Am avut o tentivă de a înfia o fetiţă cu Pădureanu. Dar m-a împiedicat problema asta cu ochii. Şi prietenii mi-au zis că nu aş putea să mai îngrijesc un copil.

M-am gândit să înfiez un fetiţă mai mare de 5-6 ani să pot să o educ, însă a fost foarte greu cu actele. (...) Dacă mor mâine, nu îmi pare rău. Sunt mulţumită de ce am realizat," a mai spus cântăreaţa.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews