Cum a aflat că soţia lui mai are un soţ? Povestea incredibilă a unui bărbat din judeţul Iaşi: "Am cunoscut-o pe stradă!"

 
+2 click pentru
galerie

Poveste lui Ştefan Dumitriu, un bărbat din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, are o poveste de viaţă ce întrece orice imaginaţie. Bărbatul s-a căsătorit cu o femeie pe nume Tatiana Trandaf, care însă avea un al soţ.

Ea este singurul caz cunoscut al unei femei condamnate pentru bigamie în România. Tatiana Avram, așa cum îi era numele de domnișoară, este bigamă de aproape 11 ani. A și fost condamnată definitiv la închisoare cu suspendare, în 2010, dar cu toate acestea, nu poate ieși din situația de a fi căsătorită cu doi bărbați.

Ştefan Dumitru a intrat astăzi, în direct la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a povestit în detaliu cum a cunoscută pe această femeie şi cum a decurs relaţia lor.

"Am cunoscut-o pe stradă, era pe în piaţă cu ţigări. Eu aveam 50 de ani, eu aveam 43 de ani. Era o femeie cu 6 fete, pe care nu le-a educat într-un mod cuvincios, ele au umblat diverşi vagabonzi. Ea s-a măritat cu mine pentru  acte, voia zestre pentru fetele ei. Nu a fost niciodată o femeie de casă, aşa cum trebuie. Era tot timpul plecată după ţigări, tot timpul voia să înşele oamenii, să tulbure mintea, să facă diferite murdării. După trei ani, i-a zis să plece şi să mă lase în pace. Şi-a găsit altul, l-a găsit la prăşit," a spus Ştefan Dumitriu, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile despre povestea lui Ştefan Dumitriu, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate