Cum decurge sarcina Andreei Tonciu: "Greţurile au trecut, dar am o stare de oboseală!"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu numără zilele până când îi va spune "DA", iubitului ei şi aşteaptă cu sufletul la gură ziua cea mare a cununiei civile. Bruneta a început deja pregătirile pentru marele eveniment pentru că îşi doreşte să arate perfect.

Andreea a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit cum decurge sarcina ei, dar şi ce face cu doar câteva zile înainte de nuntă.

"M-am vopsit, iar acum îmi fac unghii. Am foarte multe filmări mâine. Am emoţii foarte mari de abia aştept ziua de vineri pentru că o să-mi schimb şi numele. Nu o să mă mai cheme Tonciu, o să mă cheme Niculescu. Nu o să mai fiu nicio artistă, cred că o să mai am voie. O să stau cu Rebecca Ana Maria, fata, asta o să fac. Greţurile au trecut, dar mă simt obosită, şi stau mai mult în pat. Am avut pofte, am poftit la fructe şi murături. Pot să zic am o sarcină uşoară," a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews