Cum decurge sarcina Andreei Tonciu: "Greţurile au trecut, dar am o stare de oboseală!"

+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu numără zilele până când îi va spune "DA", iubitului ei şi aşteaptă cu sufletul la gură ziua cea mare a cununiei civile. Bruneta a început deja pregătirile pentru marele eveniment pentru că îşi doreşte să arate perfect.

Andreea a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit cum decurge sarcina ei, dar şi ce face cu doar câteva zile înainte de nuntă.

"M-am vopsit, iar acum îmi fac unghii. Am foarte multe filmări mâine. Am emoţii foarte mari de abia aştept ziua de vineri pentru că o să-mi schimb şi numele. Nu o să mă mai cheme Tonciu, o să mă cheme Niculescu. Nu o să mai fiu nicio artistă, cred că o să mai am voie. O să stau cu Rebecca Ana Maria, fata, asta o să fac. Greţurile au trecut, dar mă simt obosită, şi stau mai mult în pat. Am avut pofte, am poftit la fructe şi murături. Pot să zic am o sarcină uşoară," a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews