Dana Marijuana şi-a revenit spectaculos după despărţirea de soţul ei: "Am aşteptat un semn de la bunul Dumnezeu un semn!"

 
+2 click pentru
galerie

Dana Marijuana trăieşte o viaţă absolut nouă. Cântăreaţa a trecut prin multe greutăţi la viaţa ei, însă despărţirea de soţul ei a fost unul dintre cele mai dificile momente.

Cu toate acestea, cântăreaţa a reuşit să fie puternică să treacă cu mine peste aceste clipe grele. Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Dana Marijuana a mărtusit cum a reuşit să învingă depresia. Ba mai mult decât atât, a spus că au ajutat-o semnele divine.

"Am aşteptat de la bunul Dumnezeu un semn. Dacă ar fi să revin, să revin, dacă nu să rămân acolo unde sunt. Anul ăsta cred că e anul meu. Mi se arată semne pe cer, mi se arată pe stradă, pur şi simplu îmi vorbesc oamenii pe stradă. Mi s-au arătat nişte oameni în vârstă cu barbă şi pur şi simplu m-am îndepărtat şi de fostul soţ. Am ajuns în lumină, în sfârşit, şi lucrurile mi se întâmplă exact aşa cum îmi doresc. Şi trebuie să fim buni şi să ne iubim aproapele," a spus Dana Marijuana, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate