Daniela Gyorfi nu crede în căsătorie: "Nu cred că voi fi mireasă vreodată, dacă nu s-a întâmplat până acum!"

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi a fost invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a vorbit deschis despre silueta ei. Cântăreaţa a mărturisit că soţul ei îi spune că este prea slabă.

Daniela Gyorfi a mai vorbit şi despre idee de a fi mireasă şi mărturisit că nu crede că va fi vreodată mireasă.

"George îmi spune că sunt prea slabă şi trebuie să mă mai îngraşi câteva kilograme. Fac LPG, este o tehnologie nouă, ca să nu mă mai duc la sală, ca să slăbesc şi aşa mai departe. Spune lumea că am faţa căzută şi aşa mai departe. Ia uite 55 de kilograme, azi dimineaţă aveam 49. Nu m-am îngrăşat, rochia este grea.

Fetiţa noastră, Maria, este inamicul numărul 1 în casă, e foarte greu să ai un copil şi să te ocupi de el.

Nu cred că voi fi mireasă. Suntem împreună de 10 ani, dar dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că se va mai întâmpla," a spus Daniela Gyorfi, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate