Denisa Botcari a ajuns de urgenţă la spital: "Credeam că o să mor!"

+2 click pentru
galerie

În urmă cu luni bune, Denisa Botcari era o prezenţă activă în peisajul monden, mai ales după ce a avut câteva relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri din showbiz-ul românesc. În ultima perioadă, însă, blondina s-a retras din lumina reflectoarelor şi nu prea s-a mai ştiut nimic despre ea.

Denisa Botcari a intrat, astăzi, în legătură directă, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, din Dubai, unde în aceste zile, însă ea locuieşte acum în Londra. Blonda a mărturisit că a avut o relaţie cu un tânăr de doar 20 de ani, care era cam violent. Pe lângă asta, Denisa a povestit că a avut şi probleme de sănătate destul de grave, din cauza cărora a ajuns de urgenţă la spital.

"Sunt în vacanţă în Dubai, azi dimineaţă am ajuns. Am stat acasă la mine, la mama, şi de aproximativ o lună m-am întors la Londra. Am avut o relaţie cu cineva, dar nu este cunoscut. A fost un băiat. Nu s-a terminat cu cafteală, ci exact cum a început, adică tulmultos. Lucrurile care încep cu multe scântei la început nu duc a bine, s-a terminat pur şi simplu, pentru că era mult decât mine, şi mai imatur. Băiatul avea anumite probleme de comportament, era impulsiv. Am n motive să nu mai fim împreună. Am stat aproximativ un an cu el, am încercat să-l schimb, dar nu a mers. Avea 20 de ani. Nu a vorba de bătaie.

Acum două săptămâni am ajuns la spital de urgenţă din cauza stresului, nemâncatului. Am o problemă cu îngrăşatul, am 43 de kilograme, dar am antrenanoare care mă ajută acum să mănânc mai mult, pentru că eu mănânc foarte puţin. Am ajuns la spital, credeam că o să mor. A fost cea mai urâtă experienţă pe care am avut-o vreodată," a spus Denisa Botcari, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews