După ce a ieşit de la audieri, Cheloo a vorbit! Care au fost primele declaraţii

 
+2 click pentru
galerie

După mai bine de zece ore de audieri Cheloo a ieşit triumfător de la sediul DIICOT.

A fost eliberat pe control judiciar pentru trafic de droguri. Dosarul în care a fost audiat mai sunt alţi şase suspecţi cărora li s-a emis mandat de reţinere. În faţa procurorilor, Cheloo a fost relaxat şi nu a declarat nimic despre acuzaţiile care i se aduc.

"Continuaţi să faceţi tot ce ştiţi să faceţi, vă mulţumesc. Poţi să mergi după mine zece kilometri", a mărturisit rapperul.

Se spune că la vila sa, la Breaza, se dădeau petreceri unde se consumau substanţe interzise cu risc ridicat. Acolo au fost găsite câteva grame de cannabis, despre care rapper-ul n-a declrat nimic.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate