MARTI, 09 FEBRUARIE 2016

Imagini incendiare cu Oana şi Viorel Lis, în direct! Au împărţit împreună un hot dog

Oana şi Viorel Lis au fost invitaţi astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde au făcut un adevărat spectacol. Cristi Brancu i-a invitat la mama, chiar în platoul, iar cei doi nu au spus nu.

Prezentatorul le-a pregătit o masă plină cu hot-dogi, dar şi cu prăjituri. Oana a fost cea mai încâtată de ce a văzut şi a început să mănânce fără să stea prea mult pe gânduri.

Ba chiar la un moment dat l-a invitat pe Viorel să mănânce un hot dog alături de ea.

"Eu mănânc mai mult. Eu nu mănânc seara, doar noaptea. Dar acum pot să zic că iau micul dejun", a spus Oana Lis.

Urmăreşte întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

COMENTARII

AGENTUL VIP

Horoscop chinezesc luna Iulie! "Şarpe, atenţie de cine vă îndrăgostiţi"

acum 5 ore

Vom intra în luna de Oaie. Nu trebuie privită cu răutate, este jumătatea anului şi este de fapt o lună în care trebuie să ne îmbogăţim energia. Trebuie să gândim foarte puternic pentru că este momentul de răscruce. Totul se va schimba după această lună.

AGENTUL VIP

Lenna Horvath, femeia cu ochi de Husky, victima unei răzbunări XXX! A dezvăluit ce-a făcut cu Dani Mocanu

acum 5 ore

Lenna Horvath a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP", unde a mărturisit o idilă cu Dani Mocanu. Vedeta a vorbit şi despre relaţia sa cu Victor Slav. "Nici măcar nu-l cunosc pe Victor Slav! Eu nu l-am văzut. Eu n-am putut riposta în perioada respectivă. Eu pe Victor l-am văzut de...

AGENTUL VIP

Raluca Podea se operează din nou!

acum 5 ore

Raluca Podea a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP" de vineri seară, unde a făcut mărturisiri inedite despre planurile de viitor. În curând, vedeta va face o nouă intervenţie estetică.

AGENTUL VIP

Israela, scene tulburătoare de violenţă! Ce s-a întâmplat cu o icoană din casă când Liviu ţipa şi lovea uşa

acum 5 ore

Israela a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP", unde a făcut noi mărturii despre scenele de violenţă la care a luat parte atunci când Liviu era acasă. O nouă scenă de violenţă din relaţia Israelei şi a lui Liviu Arteni a fost dezvăluită vineri seară la "Agentul VIP"....

AGENTUL VIP

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el. Era un dreptunghi de lumină"

acum 1 zile

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!