Imagini inedite cu exorcizarea unei văduve! Preotul care a realizat acest ritual bizar a făcut declaraţii exclusive

+3 click pentru
galerie

Imaginile în care apare o femeie de 56 de ani, din comuna vasluiană Ivăneşti, în timpul unui ritual de exorcizare, în Bacău, la biserica Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au scandalizat o ţară întreagă.

Ritualul este făcut de doi preoţi militari, iar videoclipul a fost publicat pe Youtube. Unul dintre preoţii care făcut această slujbă a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars, la emisiunea "Agentul Vip", şi a dat mai multe detalii despre aceste imagini bizare."După Sfânta Slujbă a sfinţilor Mucenici, au mai venit câţiva creştini să se roage la noi la biserică. La un moment dat, acea femeie s-a aruncat la noi la picioare şi am văzut că avea un comportament deplasat, ciudat. Am întrebat-o dacă are nevoie de ajutor, dacă a fost la medici, şi mi-a spus că medicii i-au recomandat că o ia pe calea bisericii. Iar atunci doar i-am citit rugăciuni. Medicii nu au avut ce să-i facă. Interesul meu nu este să ajung la tv,"
a spus preotul Ichim, cel care a exorcizat-o pe femeie, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile lui în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews