Ionela Prodan, în lacrimi la televizor! Cântăreaţa a avut nevoie de un şerveţel, în direct

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi, Ionela Prodan şi-a serbat ziua onomastică cu mare fast. A primit nenumărate telefoane de la cei dragi şi a avut parte de momente superbe de Sfântul Ion.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Ionela Prodan a avut parte o clipă emoţionantă şi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Cântăreaţa a avut parte de o surpriză din partea echipei Antena Stars, însă momentul culminant a fost când a intrat în direct prin telefon, fiica ei, Anamaria Prodan.

"Am lăcrimat. Ziua de azi a fost o nebunie totală. Toată lumea a  venit pe la mine. S-au perindat toate televiziunile pe la mine", a spus Ionela Prodan.

"Mama ştie că o iubesc enorm şi datorită ei sunt omul care sunt astăzi", a spus şi Anamaria Prodan.

Mai mult decât atât, Ionela a mărturisit că anul acesta plănuieşte să scrie o carte.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate