Narcisa Suciu, mărturii dincolo de scenă: "Uneori mi se mai face dor de acele vremuri!"

 
+2 click pentru
galerie

Narcisa Suciu făcea furori în anii 90' în România cu piesele ei, în special cu colindele sale. Acum artista locuieşte cu partenerul ei, dar şi fiica sa în Finlanda.

Narcisa Suciu a intrat, astăzi, în direct în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit cum decurge viaţa ei departe de ţara natală. Ea a mărturisit că mai are momente în care i se face dor de muzică şi de perioada ei de glorie.

"Câteodată mi se face dor de cum era atunci şi mă gândesc cum ar fi fost dacă m-aş fi lansat în ultimii doi ani. Aş fi avut internetul pe care m-aş fi bazat. Mi-e dor, dar mă adaptez uşor la orice situaţie. Mă gândesc 10 minute şi apoi îmi trece. Am prieteni care mă ţin la curent cu ceea ce se întâmplă.

Nu e un handicap să ai un copil, poate fi atu. E mai greu să te recăsătoreşti.

Fata mea se adaptează aici în Finlanda, şi-a făcut prieteni aici. Dar nu poate veni cu mine în România tot timpul. Are prieten, e înalt, blond şi finlandez. E un băiat foarte cuminte, seamănă cumva ei doi. Se văd şi ei, când pot.

Gătesc în fiecare zi mâncare românească şi nu primesc plângeri în familie," a spus Narcisa Suciu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews