Rona Hartner, durere fără margini de când tatăl ei este în spital: "Nu mai dorm de 10 zile"

 
+2 click pentru
galerie

Rona Hartner trece prin clipe de groază, de când tatăl ei a fost internat în spital în stare gravă. Artistă a fost nevoită să vină de urgență în România! Cântăreaţa a făcut mărturii emoționante despre clipele petrecute împreună, dar și cum i-a marcat viață tatăl ei.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, Rona Hartner a povestit care este starea de sănătate a tatălui ei, şi a mărturisit că nu mai doarme de 10 zile. De asemenea, ea a spus că mâine va afla cât de gravă este situaţia tatălui ei pentru că aşteaptă rezultatele unor analize.

"Trebuia să plec duminică dimineaţă la Paris pentru că aveam alte angajamente acolo şi l-am găsit pe tatăl meu foarte foarte bolnav, şi atunci am anulat totul şi am rămas o săptămână aici.

Când am văzut în ce situaţie este tata, am anulat totul. Tata are 79 de ani şi acum doi a avut o intervenţie la inimă. Am ajuns în Franţa cu infarct, şi în seara aceea cu ajutorul unui medic român şi-a revenit. A fost fumător 59 de ani, dar a renunţat de 10 ani şi se pare că a avut o sensibilitate le plămâni, iar acum a dezvoltat o pleurezie şi nu ştim dacă nu cumva tata e mai grav de atât. Mâine aflăm. Sinceră să fiu, de zece zile nu dorm, pentru că am simţit că tata nu e în regulă, simt de la distanţă.

Pe 30 decembrie a avut o cumpănă, dar nu a ştiut ce are. Am fost la urgenţă cu el şi nu am mai plecat. Acum stau numai prin spitale.

Sper să vină şi tata la ziua mea de naştere. El este intubat acum. Astăzi a fost o zi foarte grea, dar mâine află rezultatul unei biopsii. Tata e născut de Florii şi a reuşit să traverseze Europa cu un infart," a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate