Silviu Prigoană a aruncat bomba: "Sper ca instanţa să stabilească domiciliul copiilor la mine!"

 
+2 click pentru
galerie

Silviu Prigoană trăieşte parcă o viaţă nouă de când a cunocut-o pe noua lui iubită, Mihaela. Este mai liniştit şi mai fericit ca niciodată, însă chiar dacă lucrurile s-au aşezat pe un făgaş normal, omul de afaceri nu vrea să renunţe prea uşor la cererile sale în instanţă, când vine vorba despre conflictul cu Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană a intrat astăzi, în direct, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a mărturisit că este hotărât să obţină permisiunea instanţei pentru a putea locui cu cei mici.

"Nu sunt cu moralul jos că au plecat copiii. Peste o lună de zile am din nou program de vizită. Într-o lună de zile, urmează ca istanţa să stabilească programul definitiv de vizită. Sper ca în şase luni de zile, instanţa să stabilească domiciliul copiilor la mine, pentru că acolo unde locuiesc în momentul de faţă nu sunt condiţii de locuit pentru doi copii. Pentru că important este interesul superior al minorilor. Nu este foarte importantă locaţia unde locuiesc, ci important este confortul pe care ţi-l dă locaţia repectivă. Nu contează că eşti mai spre centru, sau la periferie, importante sunt condiţiile şi confortul. Şi pentru că copiii mei au fost scoşi de pe linia sportivă, era cu înnotul, schi. Şi pentru că mănâncă destul de bine, s-au îngrăşat cam 10 kilograme," a spus Silviu Prigoană, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile lui în materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews