Simona Halep, început de an dezastruos! Leonard Doroftei, despre motivul eşecului de la ultimul meci: "Nu cred că are legătură cu lipsa de sex!"

 
+4 click pentru
galerie

Eşecul Simonei Halep de la ultimul său meci de tenis de la Australian Open a ajuns un subiect destul de controversat şi atent comentat în presă. În această perioadă, au apărut mai multe articole referitoare la faptul că unul dintre motivele pentru care sportiva are un moral scăzut în ultima perioadă, ar fi lipsa unei vieţi sexuale active.

Astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Cristi Brancu a dezbătut în detaliu acest subiect alături de invitaţii săi Leonard Doroftei, Serghei Mizil, Camelia Mitoşeru, dar şi alţii. De departe, însă, Doroftei i-a luat apărarea cel mai mult Simonei Halep.

"Noi tot timpul ne gândim că ea trebuie să câştige toate meciurile, noi am făcut o statuie din ea. Voi vă gândiţi la presiunea care este asupra ei? Noi ne gândim domne că nu face sex, că nu are o viaţă regulată, eu nu cred aşa ceva. Eu cred că fata asta vrea să facă performanţă, ca să ne mulţumească pe noi. Lăsaţi-o în pace, şi ea îşi va reveni. Simona trebuie să se concentreze pe treaba ei şi nu îi mai pese de ce zice de lumea. (...) Nu ai nevoie de sex, nu simţi nevoie de sex când faci sport de performanţă," a spus Leonard Doroftei, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews