NECENZURAT

Incredibil! Ildiko a refuzat FBI-ul! Mărturii șocante despre viața femeii cu puteri supra-omenești: "Ca să concentrez, ies din corp"

acum 1 zile

Ildiko este o femeie care susține că are puteri paranormale și poate simți anumite lucruri pe care un om normal nu reușește să le simtă. Părinții ei au descoperit că ea are aceste calități, încă de la vârsta de 10 ani.

NECENZURAT

Annes, confesiuni sfâşietoare despre pierderea tatălui ei: "Înainte să moară, și-a chemat preotul să-l împărtășească"

acum 1 zile

Annes nu își mai poate reveni din șocul pe care l-a suferit după ce tatăl ei s-a stins din viață. Cântăreața a fost invitată la emisiunea "Necenzurat" și a povestit în detaliu prin ce momente cumplite a trecut și cum s-a comportat cel care i-a dat viață, înainte să moară.

NECENZURAT

Ce s-a întâmplat cu tumoarea lui Marian Dârţă după ce a fost la mormântului lui Arsenie Boca? Schimbarea este vizibilă

acum 2 zile

Marian Dârţă a fost recent la mormântului lui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru sănătatea lui. Imediat după ce s-a întors de acolo, tumoarea pe care o are la cap s-a micşorat spectaculos.

NECENZURAT

Sorina a fost bătută măr şi ameninţată cu pistolul

acum 2 zile

Sorina a fost bătută măr şi ameninţată cu pistolul

NECENZURAT

Sorina, fosta iubită a lui Guţă, la un pas de moarte! A fost bătută măr şi ameninţată cu pistolul

acum 2 zile

Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, a fost invitată la emisiunea "Necenzurat" şi a povestit mai multe detali din viaţa ei personală. Cântăreaţa a vorbit deschis despre un incident cumplit, care s-a petrecut în urmă cu mai mulţi ani. Atunci, a fost la un pas de moarte.

NECENZURAT

Sorina, fosta lui Guţă, dă cărţile pe faţă: "Făceam piaţa împreună pentru celelalte femei din viaţa lui"

acum 2 zile

Sorina este una dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guţă. Femeia a spus adevărul despre manelist şi a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu el. Sorina a mărturisit cu o tristeţe vizibilă pe chip, faptul că nu are regrete în ceea ce priveşte vremurile în care împărţeau viaţa, dar mărturisit că s-a retras din viaţa lui, în momentul în care a aflat că umblă cu mai multe femei.

NECENZURAT

Rodica Popescu-Bitănescu: "Mi-a tăiat răsuflarea! Am căzut în cap când l-am văzut"

acum 3 zile

Rodica Popescu-Bitănescu este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate actriţe de la noi. Invitată în platoul emisiunii "Necenzurat, artista a povestit fără reţineri despre căsnicia ei şi şi despre bărbatul care i-a cucerit inima.

NECENZURAT

Marian Dârţă a fost la mormântul lui Arsenie Boca! Ce s-a întâmplat acolo este incredibil

acum 3 zile

Marian Dârţă luptă cu toate puterile împotriva cancerului necruţător care îi scade şansele la viaţă, cu fiecare zi care trece. Stylist-ul vedetelor şi-a îndreptat ultimele speranţe către credinţa în Dumnezeu şi a fost la mormântul lui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru sănătate lui.

NECENZURAT

Amintiri din copilăria Mariei Buză! "Am cheltuit toţi banii de întreţinere pe cercei şi medalioane, iar fratele meu şi-a luat bătaia"

acum 3 zile

Maria Buză a fost invitată în platoul emisiunii "Necenzurat" alături de soţul şi de fratele ei. Actriţa a povestit deschis despre viaţa ei personală, atât despre căsnicia ei frumoasă, cât şi despre copilărie. Maria a mărturisit că şi în copilărie făcea diverse nebunii, iar personalitatea ei de atunci se aseamănă foarte bine cu cea de astăzi.

NECENZURAT

Maria Buză, dezvăluiri din intimitate! Cine este bărbatul care a făcut-o fericită? "Ne-am căsătorit după ce am rămas însărcinată"

acum 3 zile

Maria Buză este o artistă desăvârşită, care i-a făcut pe oameni să o iubească pentru talentele ei de actriţă şi cântăreaţă. Invitată în platoul emisiunii "Necenzurat", unde a venit însoţită de soţul ei, George Pătraşcu, actriţa a vorbit deschis despre căsnicia ei şi a povestit de ce i-a mers atât de bine la acest capitol.

NECENZURAT

Maria Buză, în lacrimi, în direct: "Se produce tsunami"

acum 3 zile

Maria Buză a fost invitată în emisiunea "Necenzurat" şi a vorbit despre căsnicia cu soţul ei. La un moment dat, au început să curgă şiruri de lacrimi din ochiul drept al actriţei. Adriana Bahmuţeanu s-a oferit să o ajute şi le-a cerut câteva şerveţele asistentelor ei.

NECENZURAT

Simona Traşcă nu mai scapă de depresie! "Uneori resping pe toată lumea"

acum 4 zile

Simona Traşcă se confruntă cu o depresie destul de severă de ceva timp încoace, iar starea ei nu pare să se amelioreze într-un mod semnificativ. Apar din când în când momente în care se simte mai bine, dar acestea par a fi trecătoare. Cel mai rău a dut-o moartea fratelui ei.

NECENZURAT

Cristi Pietricică, antrenorul vedetelor, ascunde un secret teribil: "Tatăl meu s-a chinuit toată viaţa să mă înveţe să..."

acum 4 zile

Cristi Pietricică este dansator de 16 ani, instructor de dans de 11 şi antrenează multe vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, nimeni nu ar fi crezut că în copilărie, Cristi ura pur şi simplu dansul. Tatăl lui este cel care i-a insuflat această pasiune, care din păcate nu mai este printre noi.

NECENZURAT

Mihai Mitoşeru, dezvăluiri neaşteptate din copilărie: "Făceam şcoală, fără să vreau"

acum 4 zile

Mihai Mitoşeru este un prezentator de televiziune mereu activ şi vioi. El a fost invitat la emisiunea "Necenzurat" şi povestit fără reţineri câteva amintiri din copilăria sa. Prezentatorul a dezvăluit ce jocuri îl plăceau cel mai mult, dar şi faptul că prefera să joace fotbal, în loc să meargă la şcoală.

NECENZURAT

Detalii nemaiauzite din copilăria Danielei Crudu! "Mâncam bătaie nonstop de la tata"

acum 4 zile

Daniela Crudu a fost invitată în cadrul emisiunii "Necenzurat" şi a vorbit deschis despre amintirile din copilărie. Bruneta a mărturisit că făcea numeroase năzbâtii când era mică, chiulea de la şcoală şi se băteam mereu cu soara ei.

NECENZURAT

Pozează în burlac, dar e însurat de opt ani! Motivul incredibil pentru care Asu îşi ascunde soţia

acum 5 zile

Asu a fost invitat, luni, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars. Manelistul a vorbit pentru prima oară despre soţia lui, care este muza melodiilor lui.

NECENZURAT

Ultimă oră! Cristina Stamate a fost operată de urgenţă pe cord deschis! Ce spun medicii despre starea ei de sănătate?

acum 5 zile

Actriţa Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis. Medicii de la spitalul unde vedeta a fost supusă intervenţiei chirurgicale au oferit detalii despre starea acesteia.

NECENZURAT

Sorinel Copilul de aur, adevărul despre iubita lui dansatoare! Cum este de fapt fata care i-a cucerit inima?

acum 5 zile

Sorinel Copilul de aur a fost invitat la emisiunea "Necenzurat" şi a vorbit deschis despre iubita lui. În ultima perioadă, au apărut în presă mai multe speculaţii cum că bruneta care l-a cucerit, nu i-ar fi fost fidelă. Manelistul a infirmat aceste zvonuri şi a spus că din contră, viaţa lui este foarte frumoasă lângă această femeie.

NECENZURAT

I-a mai rămas doar încrederea în Dumnezeu! Marian Dârţă: "Mă vor opera şase medici timp de 12 ore! Nu ştiu dacă mă mai trezesc!"

acum 5 zile

Marian Dârţă s-a întors din Turcia cu lacrimi în ochi, mult mai deprimat decât în ziua în care a plecat. Medicii de acolo i-au dat un diagnostic mult mai grav decât cel primit în România, iar acum tot ce îi rămâne de făcut este să se roage lui Dumnezeu, pentru ca operaţia să decurgă bine. Va fi operat de şase medici, iar intervenţia va dura 12 ore.

NECENZURAT

Adriana Bahmuţeanu a izbucnit în lacrimi, în direct! Marian Dârţă i-a arătat tumora

acum 5 zile

Marian Dârţă s-a întors din Turcia cu lacrimi în ochi. Medicii de acolo i-au dat un diagnostic mult mai grav decât cel primit în România, iar acum tot ce îi rămâne de făcut este să se roage lui Dumnezeu, pentru ca operaţia să decurgă bine.

NECENZURAT

Scandalul în familia Ploieşteanu continuă! Soţia lăutarului riscă să ajungă pe drumuri

acum 8 zile

Scandalul între Nelu Ploieşteanu şi soţia sa, Elena, e departe de a se încheia! Elena Ploieşteanu a declarat, astăzi, la "Necenzurat", că locuinţa în care stă acum cu Mihăiţă, fiul bolnav pe care îl are, este ipotecată şi riscă să rămână pe drumuri.

NECENZURAT

Diagnostic teribil pus de medicii din Turcia! De dimineață, Marian Dârță plânge încontinuu

acum 8 zile

Dimineața aceasta a fost cea mai grea din viața lui Marian Dârță! Plecat în Turcia, hair-stylistul vedetelor a aflat rezultatul analizelor, iar de atunci nu se mai poate opri din plâns. Din nefericire, şansele lui de viaţă sunt reduse.

NECENZURAT

Marian Mexicanu', declaraţie de dragoste incredibilă pentru soţia pe care a părăsit-o! Ce va spune amanta?

acum 9 zile

Marian Mexicanu' pare că vrea să facă pace cu Paula Lincan şi a mărturisit la televizor ce simte pentru ea. Acordeonistul şi-a pus sentimentele pe tavă, chiar în direct, la emisiunea "Necenzurat".

NECENZURAT

Ultimele informaţii despre sănătatea lui Marian Dârţă! Când află răspunsul medicilor din Turcia?

acum 9 zile

Marian Dârţă este plecat de câteva zile la o clinică din Turcia pentru a se trata de boala cumplită de care suferă. Medicii încă îi fac ultimele analize, pentru a vedea dacă este posibilă operaţia care îi poate salva viaţa şi dacă are şanse de reuşită.

NECENZURAT

Bahmu s-a topit pe picioare! Prezentatoarea s-a cântărit în direct! Rezultatul a uimit-o chiar şi pe ea

acum 9 zile

Adriana Bahmuţeanu a avut o perioadă agitată în ultimul timp! Scandalul cu soţul ei, procesele şi lupta pentru cei doi copii şi-au pus amprenta asupra fizicului ei.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!