Adriana Bahmuţeanu, anunţ de ultimă oră: "Gata! Sunt pregătită!"

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu trăieşte poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, mai ales de când este o femeie liberă. După ce a divorţat de Silviu Prigoană, prezentatoarea a trecut prin mai multe schimbări, iar acum este hotărâtă să arate complet diferit.

Prezentatoarea promis că va apela la o serie de intervenţii estetice în curând, iar acum este pregătită de operaţie. Adriana Bahmuţeanu a scris pe pagina sa de socializare în urmă puţin timp un mesaj pentru fanii săi, în care i-a anunţat când va intra în operaţie.

Ba mai mult decât, Adriana Bahmuţeanu a început şi emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, cu câteva cuvinte pe această temă.

"Gata! Sunt pregătită! Azi după emisie voi avea o intervenție chirurgicală pe care mi-o doream de mult timp și astăzi se întâmplă! Va mulțumesc pentru încurajări, dragi prieteni, îi mulțumesc doctorului în care am deplină încredere și bunului Dumnezeu pentru că face în așa fel încât lucrurile bune să se întâmple. Vreau să fiu mai frumoasă, mai încrezătoare și, de ce nu, mult mai tânără," a scris Adriana Bahmuţeanu, pe pagina sa de socializare.

Urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews