Adriana Bahmuţeanu, declaraţia care a lăsat-o pe asistenta ei cu gura căscată: "Mi-am făcut prima baie după trei săptămâni!"

+2 click pentru
galerie

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", Adriana Bahmuţeanu, şi-a început ediţia de astăzi cu o mărturisire, care a uimit-o până şi pe asistenta ei, Denisa Biţă.

Recent, prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, a suferit o intervenţie chirurgicală estetică în zona abdomenului, iar recuperarea a fost destul de lungă. Drept urmare, Adriana Bahmuţeanu a fost nevoită să se spele pe bucăţele, după cum a spus chiar ea. Din acest motiv, a simţit nevoia să facă această mărtusire, chiar în direct, către asistenta ei.

"Biţă şi bine mă simt azi? Dar, ştii de ce? Mi-am făcut prima baie după trei săptămâni. Prima baie, aşa să curgă apa pe tine aşa, ştii ce bine e? Că până acum m-am spălat doar pe bucăţele. Le întrebam, pe colegele de la machiaj, astăzi dacă miros urât. Ele să zică săracele," a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews