Adriana Bahmuţeanu, declaraţia care a lăsat-o pe asistenta ei cu gura căscată: "Mi-am făcut prima baie după trei săptămâni!"

 
+2 click pentru
galerie

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", Adriana Bahmuţeanu, şi-a început ediţia de astăzi cu o mărturisire, care a uimit-o până şi pe asistenta ei, Denisa Biţă.

Recent, prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, a suferit o intervenţie chirurgicală estetică în zona abdomenului, iar recuperarea a fost destul de lungă. Drept urmare, Adriana Bahmuţeanu a fost nevoită să se spele pe bucăţele, după cum a spus chiar ea. Din acest motiv, a simţit nevoia să facă această mărtusire, chiar în direct, către asistenta ei.

"Biţă şi bine mă simt azi? Dar, ştii de ce? Mi-am făcut prima baie după trei săptămâni. Prima baie, aşa să curgă apa pe tine aşa, ştii ce bine e? Că până acum m-am spălat doar pe bucăţele. Le întrebam, pe colegele de la machiaj, astăzi dacă miros urât. Ele să zică săracele," a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate