MIERCURI, 06 IANUARIE 2016

Adriana Bahmuţeanu învaţă să danseze din buric! Ce mişcări a făcut alături de Deea Maxer

Deea Maxer a venit astăzi în emisiunea "Necenzurat". Aceasta i-a arătat invitatei cum să danseze din buric şi Bahmu s-a alăturat cursului!

COMENTARII

NECENZURAT

Oana Roman, medic pentru fiica ei! Vedeta pregătește un eveniment important

acum 8 zile

Oana Roman a avut mai multe probleme de sănătate cu fetița și a decis să o trateze altfel pe micuța Isabela. Vedeta a intervenit telefonic la ”Necenzurat”, unde a mărturisit că fetița sa urmează un tratament cu produse naturiste pentru a scăpa de răceală și de dureriled e...

NECENZURAT

Oana Roman renunță la medici! Vedeta are o altă soluție pentru a-și face fetița bine

acum 8 zile

Oana Roman a trecut prin clipe cumplite din cauza fetiței sale, pe care a fost nevoită de mai multe ori să o ducă la spital în miezul nopții pentru a o trata.

NECENZURAT

Angelica Constantin face dezvăluiri! Cine este tatăl Măriucăi

acum 9 zile

Nimeni nu a știut până astăzi cine este tatăl fetiței Angelicăi Constantin, pe care Luminița Anghel a vrut să o înfieze.

NECENZURAT

Adevărul despre tatăl biologic al fetiței Angelicăi Constantin! După ce s-a războit cu Luminița Anghel, femeia face un lucru incredibil

acum 9 zile

După ani întregi în care Angelica Constantin a dus un război cu Luminița Anghel, aceasta își dorește liniște în familie și a făcut un lucru neașteptat.

NECENZURAT

REGULAMENTUL CONCURSULUI “Fă-ți un cadou, cu Necenzurat”

acum 9 zile

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI Organizatorul concursului este societatea Antena TV Group S.A, cu sediul in Bucuresti, Bd. Ficusului nr. 44A, et.4, corp A, zona 2, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40 /3765/1991 , Cod Unic de Inregistrare RO1599030, inregistrata in scopuri de TVA, cod IBAN nr. RO65RZBR0000060010162592, deschis la Banca Raiffeisen sucursala SMB, legal reprezentata prin d-na Isabella Carmu in calitate de Director General, companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr.3435

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!