Gigel Frone şi Violeta, în tandreţuri de Ziua Îndrăgostiţilor: "M-am aranjat şi m-am dus la el acasă. Am vrut să trezesc fiara din el"

 
+4 click pentru
galerie

Gigel Frone şi Violeta au avut parte de o întâlnire romantică, în adevăratul sens al cuvântului, de Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi au avut parte de clipe de neuitat împreună şi parcă iubirea a plutit în aer.

Cei doi îndrăgostiţi au fost invitaţi, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi au povestit amănunte picante despre întâlnirea lor amoroasă.

"Gigel este încă este un băieţel, este virgin şi trebuie să trezesc bărbatul din el, fiara din interiorul lui. A fost foarte frumos de Valentine'S Day, am fost şi m-am aranjat şi m-am dus la el acasă," a spus Violeta, la Antena Stars.

Pentru a afla cum au sărbătorit cei doi porumbei această zi specială, ce cadouri şi-au dăruit, dar şi prin ce peripeţii au trecut, urmăriţi materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate