Taie o lămâie și pune-o lângă pat, înainte de culcare! Efectul este uimitor!

 

Cu toții cunoaștem beneficiile lămâilor pentru sănătate, însă există un element pe care mulți nu îl știu. Se pare că aceste fructe ne conferă și energie, vitalitate. Mirosul de lămâie ne dă o senzatie de prospeţime şi curăţenie. 

Nimic nu se compară cu aroma fresh pe care o are lămâia, unul dintre cele mai iubite fructe exotice. Începi să te simți mai bine imediat ce o miroși, astfel că ar trebui să profităm mai des de beneficiile pe care le oferă ea. Este suficient să tai o lămâie în patru bucăți și s-o așezi pe o farfurie lângă pat, înainte să te bagi la somn. De reținut, dimineața lămâia se înlocuiește!

Trucul acesta te ajută să te poți concentra mai bine, să-ți îmbunătățești respirația, să scapi de stresul acumulat peste zi și să te trezești mai energică dimineața.

Un alt beneficiu este că te scapă de insecte. Acest truc este ideal pentru anotimul cald când nesuferiții țânțari își fac apariția.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate