Acces Direct. Ce meserie are la bază, de fapt, interpreta Angelica Flutur. Nu are nicio legătură cu viața de artist

 

Angelica Flutur e una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, însă v-ați gândit vreodată ce meserie are de fapt la bază cântăreața. Ea a dezvăluit la Acces Direct ce facultate a absolvit.

Angelica Flutur se bucură de o viață profesională frumoasă, dar nici pe partea sentimentală nu stă deloc rău. În urmă cu mai mult timp ea s-a căsătorit, iar de atunci are o căsnicie cu Cătălin, bărbatul cu care a decis să meargă împreună pe același drum.

Puțini sunt cei care știu cu adevărat ce meserie are la bază artista, căci ea a absolvit de fapt Facultatea de Sivicultură de la Universitatatea Ștefan Cel Mare din Suceava. Ea e inginer silvic, însă a decis că trebuie să continue cu muzica.

Tatăl ei și-a dorit să fie polițistă, dar Angelica Flutur a luat hotărârea să nu meargă nici pe ideea tatălui, dar nici pe meseria pentru care a studiat, ci să se bucure de muzică și să le arate tuturor cât e de talentată.

Chiar dacă nu a ajuns polițistă, ea s-a căsătorit cu un organ al legii, fiind măritită cu Cătălin, polițist de frontieră. Cei doi s-au cunoscut, iar timp de trei luni au avut o relație, după care au decis imediat să facă și nunta.

Cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de aleasul ei, fiind încurajată și de mamă să facă cât mai repede pasul cel mare.

”Așa a vrut Dumnezeu, l-am întâlnit pe Cătălin, ne-am cunoscut și ne-am căsătorit într-un timp destul de scurt”, a spus Angelica Flutur.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest