Camelia Potec, planuri de nuntă după botez: „Cu locația a fost problemă”

 

Marea glorie a înotului românesc a explicat de ce nu a făcut marele eveniment până acum.

Camelia Potec a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Marea înotătoare a explicat că nu se grăbește cu nunta, întrucât după ce a făcut lista de invitați a remarcat că este una foarte lungă, drept urmare s-a temut că ar putea uita personae foarte dragi. Îmn consecință a renunțat pentru că nunta nu mai era un moment de relaxare, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Fosta sportivă a recunoscut că se gândește la rochia de mireasă, dar și la ținutele celor două „sirene” ale ei.

Fosta sportivă de performanță susține că la început a întâmpinat probleme în ceea ce privește organizarea marelui eveniment din viața ei, iar asta din cauza numărului mare de persoane pe care a trebuit să îl invite. Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp această locație. Anul acesta s-a deschis. Am și fost și am vizitat-o, dar mi s-a promis că atunci când voi decide să mă căsătoresc, va fi deschisă.”, a mai spus fosta înotătoare de performanță.

Camelia Potec a vorbit și despre despre botezul fiicei sale: Ne-am dorit cât mai devreme (nr. să fie botezul). A fost pe repede înainte. La început nu ne-am dorit să avem petrecere după ceremonia religioasă, însă am decis să lăsăm familiile să vină acasă. Apoi, am decis să facem acest eveniment la un restaurant, din cauza numărului mare de persoane.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest