Începând din 29 august, Antena Stars lansează noua grilă de programe

 

Astfel, începând din 29 august, în fiecare dimineaţă, de la ora 10:00, Showbiz Report revine la Antena Stars cu un nou sezon şi o nouă formulă de prezentare. Începând din această toamnă, Cătălin Cazacu li se alătură Nataliei Mateuţ şi lui Andrei Ştefănescu. Adevăraţi <devoratori> de exclusivităţi, cei trei carismatici prezentatori le vor aduce telespectatorilor cele mai noi informații despre celebrități, pe care le vor dezbate alături de invitații speciali ai fiecărei ediţii.

        De la ora 16:00, cel mai nou sezon al emisiunii Acces Direct revine la Antena Stars. Mirela Vaida şi Adrian Velea le vor da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena Stars în cadrul celui mai longeviv show despre oameni şi viaţă şi vor dezbate, alături de invitaţii săi, situaţii de viaţă, poveşti spectaculoase de iubire, precum şi subiectele de actualitate socială, cu impact atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi asupra vedetelor. “După o vacanţă mult-aşteptată, revenim în forţă cu noul sezon Acces Direct, cu cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă așteptăm din 29 august, ora 16:00, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida.

            Începând din 29 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:30, aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubiriirevine la Antena Stars cu cel de-al treilea sezon. Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Gabriela Cristea va aduce în atenţia telespectatorilor un conţinut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă. “Cu toţii ne-am încărcat bateriile şi aşteptăm începerea unui nou sezon, Mireasa - o iubire ca în filme. Îmi doresc ca împreună cu concurenţii din casa Mireasa să le oferim telespectatorilor poveşti spectaculoase de iubire, în care să se regăsească sau la care să spere pentru că eu cred că fiecare dintre noi merităm să trăim o iubire ca în filme. Aşadar, vă aştept cu drag din 29 august să ne petrecem serile împreună, de la 19:30, la Antena stars şi să descoperim împreună cât de capricioasă poate fi dragostea.

            De la 22:00, cel mai longeviv late night show din România, Xtra Night Show, revine cu un nou sezon, la Antena Stars. Dan Capatos, Paula Chirilă şi Andreas Petrescu revin pe micile ecrane cu subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate. “Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 28! Abia aşteptăm revederea cu prietenii noştri de acasă, pe care îi invităm să ni se alăture de luni până vineri, de la 22:00, pe Antena Stars!”, a declarat Dan Capatos.

            Din 3 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 16:00, criticul de modă Iulia Albu revine cu un sezon al emisiunii I.A. cu STIL, dedicat copiilor. “I.A. cu STIL îmbracă haine noi! Câte trei copii talentati vor primi săptămânal vizita mea şi îi voi ajuta să îşi atingă visul. Copilul tău vrea să se simtă ca un star, vrea să îşi cunoască idolul sau să ia masa cu vedeta preferata? Ne ocupăm noi de asta! Provoacă-ne!”, a declarat criticul de modă, completând: “Fiecare copil va primi o provocare din partea excentricei Iulia Albu și va Avea parte de un reveal de senzatie!

            Tot din 3 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00, Antena Stars prezintă reality show-ul Perfecte cu defecte. Alina Radi, Mona Lisa Sufan şi Roxana Chiriţă, trei femei total diferite ca firi şi mod de viaţă, dar legate de o prietenie veche îşi vor aduce poveştile în faţa telespectatorilor. O mama singură, dar femeie de afaceri, pasionată de monden, o mama dedicată, care îşi doreşte cu ardoare ca tot ceea ce face pentru copiii ei să fie la superlativ, dar şi o femeie atrăgătoare, mereu în atenţia bărbaţilor, care acum se află în căutarea iubirii adevărate sunt cele trei tipologii pe care reality show-ul de la Antena Stars le va aduce în atenţia telespectatorilor.

Tot sâmbata, de la ora 19:00, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda în continuare vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc într-un nou sezon Poliţia Modei, la Antena Stars. În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”.

Începând din 4 septembrie, în fiecare duminică, de la 17:00, la Antena Stars revine un nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, un reality show despre viaţa de familie cu copii, aşa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc. Incepând din acest sezon, Emilia Cristofor, mamă a şase copii, li se va alătura Gabrielei Cristea şi Deei Maxer în cadrul reality show-ului de la Antena Stars şi împreună se vor lăsa surprinse zi de zi, în relaţiile lor cu copiii şi îşi dor dezvălui una alteia din secretele lor.

De asemenea, zilnic, de luni până vineri, de la 14:00, de la 19:00 şi de la 21:30, şi în weekend, de la ora 14:00, Mădălina Bălan şi Ramona Ilie le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri despre celebrităţi. Reporterii Star News și Star Magazine vor ține în continuare telespectatorii conectați la lumea mondenă cu cele mai importante subiecte ale momentului.

Tot din această toamnă, reality show-ul REAlă by Ana Morodan revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon. “În noul sezon, miss Ana caută toate resursele, ideile şi energia pentru a se transforma din vrăjitoare în zână bună. Vrea eficienţă perfectă în business, linişte totală în viaţa personală, bunătate radicală şi parfum de echilibru. Dar cum drumul spre Rai trece întotdeauna prin Iadul dramelor, pentru «dezvrăjire şi îmbunătăţire» va fi nevoie de o echipă nouă de business, o lansare de afacere nou-nouţă, detox de oameni prea mulţi, cât mai puţine drumuri cu maşina şi cât mai multe cu transportul în comun, adoptarea unui stil vegetarian, o pădure plantată până la iarnă şi un colind cântat de contesă pe toate posturile de radio. Miss Grinch devine Miss Crăciun, Cruella va fi blânda Bella, iar balaurul se va transforma în preacumintea Isaura. Să fie aşa oare? Să fie şi asta o nouă faţetă a Anei Morodan? REAlă by Ana Morodan se va vedea în curând la Antena Stars”, a declarat Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest