Acces Direct. Cine sunt Andrada și Lazăr, artiștii care au făcut două nunți într-o lună, cu peste 1.000 de invitați și 16 perechi de nași: ”E o tradiție”

 


Se iubesc nebunește, iar povestea lor de dragoste este una cât se poate de specială. Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman sunt colegi de scenă, dar și soți, iar nunta lor a impresionat o țară întreagă. În realitate, cei doi au făcut două nunți, într-o singură lună. Au avut 16 perechi de nași și peste 1.000 de invitați. Iată care a fost motivul!

Andrada Bârsăuan și partenerul ei de viață, Lazăr Arman, au uimit pe toată lumea atunci când au spus ”Da” pentru totdeauna. S-au căsătorit de două ori, în aceeași lună și au avut peste 1.000 de invitați la petrecerile de proporții.

Cei doi soți au petrecut cum nu s-a mai văzut până acum, împreună cu cei peste o mie de invitați. Formează un cuplu atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă. Andrada Bârsăuan și partenerul ei de viață, Lazăr Arman au organizat și botezul fiicei lor în același stil, micuța având cinci perechi de nași.

Pentru că provin din zone ale României diferite, au dorit să împace pe toată lumea, așadar nu le-a rămas decât să organizeze două nunți. Din partea Andradei Bârsăuan au fost patru perechi de nași, iar din partea partenerului său de viață nu mai puțin de 12 perechi de nași, martori la dragostea lor.

”E o tradiție. Când ai mulți prieteni și mulți apropiați... Ne bucurăm de toți nașii, bineînțeles. La noi nu e obiceiul cu pupatul, mai mult părinții se pupă, noi ne vedem de petrecere, de dans. Noi cântăm destul în rest, am zis că măcar la nunta noastră să ne bucurăm”, au povestit cei doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest