Acces Direct. Drama ascunsă a avocatului Adrian Cuculis. Unul dintre gemenii săi, 9 luni de chin la Terapie Intensivă: ”A fost depistat cu o bacterie”

 


În fiecare zi îl vedem în platoul de la Acces Direct, puternic, neînfricat, luptând pentru dreptate, luptând pentru alții. Puțini sunt cei care știu, însă, că avocatul Adrian Cuculis a trecut printr-o dramă care i-a schimbat radical viața. Unul dintre gemenii săi a rămas în spital mai mult decât a stat în pântecele mamei. Iată care a fost motivul!

Adrian Cuculis a apărut întotdeauna în fața publicului impunător și aducând soluții pentru oamenii neîndreptățiți. S-a bucurat extrem de tare, împreună cu frumoasa sa parteneră de viață, atunci când au aflat că vor deveni părinți.

Bucuria a fost și mai mare atunci când medicul le-a dat vestea că vor deveni părinți de gemeni. Bebelușii s-au născut prematur și de acolo a început un întreg calvar pentru avocatul Adrian Cuculis și pentru partenera lui de viață.

Din nefericire, băiețelul, pe nume Luca, a fost nevoit să rămână nu o săptămână, așa cum li s-a spus inițial, ci aproximativ nouă luni în spital. Chiar când Adrian Cuculis credea că își va aduce acasă bebelușul, Luca a luat o bacterie din spital.

Din nou, bacteria i-a pus viața în pericol. S-au bazat pe fiecare fărâmă de speranță și în sfârșit micuțul Luca a ajuns acasă la surioara lui. Cu toate acestea, avocatul dorește ca cei vinovați să plăteasă pentru chinul pe care fiul lui l-a îndurat.

Avocatul este de părere că lipsa dezinfectării spitalului a fost cauza pentru care bebelușul a fost nevoit să stea atât de mult în spital, la Terapie Intensivă, luptându-se pentru viața lui.

”El trebuia să mai facă o injecție. Mai avea un pas până pleca de acolo, așa au fost discuțiile cu medicii. Ce mă revoltă pe mine este că, sigur, am avut perioada asta destul de greoaie. Copilul era bine, trebuia să plece acasă, și dintr-o dată afli că este la Terapie Intensivă. Au primit telefon și au spus, luați-l, că moare. Ei deja erau depășiți de situație. La momentul mutării dintr-un spital în altul starea lui s-a agravat, din cauza transporului”, a povestit avocatul la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest