Acces Direct. Irina Birou se căsătoreşte. Când va avea loc marele eveniment: ”Avem deja cinci perechi de nași”

 


Irina Birou este pregătită să meargă la altar împreună cu cel pe care îl consideră sufletul ei pereche. Împreună cu mama ei, a venit la Acces Direct și a oferit detalii neștiute până acum despre marele eveniment.

Cererea în căsătorie a venit după opt ani de relație. În continuare, interpreta de muzică populară preferă să îl numească pe logodnicul ei iubitul ei.

”El mi-a organizat o petrecere surpriză, cu prietenii noștri, iar eu habar nu aveam. Era ziua mea, urma să fie ziua mea, iar cu câteva zile înainte, eu tot încercam să îmi adun câțiva prieteni, 10, tot le dădeam telefoane, să ne vedem în Craiova, mi-am programat toate cele, el avea deja o petrecere surpriză organizată pentru mine”, a spus Irina Birou.

Nunta celor doi îndrăgostiți va avea loc în anul 2023, însă nu este stabilită deocamdată data exactă. Irina Birou îl lasă pe viitorul ei soț să se ocupe de restaurant și de tot ceea ce înseamnă locație.

Cei doi au deja cinci perechi de nași și dau de înțeles că nu au de gând să se oprească aici. În timp ce el se va ocupa de organizarea evenimentului, ea se va ocupa de tot ceea ce ține de muzică.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest