Acces Direct. ”Nu-i doresc răul omului”. Tatăl Raisei, mesaj pentru agentul care i-a omorât fata

 

 Tatăl Raisei e profund îndurerat după moartea fetei, dar totodată bărbatul știe că polițistul regretă ce s-a întâmplat. El i-a transmis un mesaj și a ținut să spună că nu-i vrea răul tânărului de 27 de ani.

Familia Raisei trece prin clipe extrem de grele, însă cu toatea astea, tatăl fetiței susține că știe că polițistul regretă tot ce s-a întâmplat. Totul a fost un accident, iar agentul cu siguranță nu ar fi vrut să se întâmple o asemenea tragedie.

Bărbatul mărturisește că nu-i vrea răul lui Constantin Popescu, însă într-adevăr trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut, deoarece i-a băgat fiica în pământ la doar 11 ani. Părintele e distrus de durere, însă și mai afectată e mama micuței, ea având o relație mult mai apropiată cu copila.

Tatăl mărturisește că mama Raisei nu își poate lua gândul de la tragedie și cu greu poate să-i spună fiului lor mai mic că fetița a plecat la ceruri.

Azi se împlinește o săptămână de la accidentul tragic din sectorul 1 al Capitalei, acolo unde Raisa a fost lovită mortal de un polițist de la secția 5 București. Tânărul de 27 de ani gonea cu mare viteză și a acroșat-o din plin pe Raisa și prietena ei, Marina, pe trecerea de pietoni.

Pentru Raisa nu s-a mai putut face nimic, iar Marina a fost operată, fiind în aceste momente acasă, în recuperare.

Părinții Raisei au venit într-un suflet la locul impactului, acolo unde și-au văzut fata într-o baltă de sânge pe șosea. Medicii ajunși nu au putut să o mai readucă la viață la minoră, după zeci de minute de resuscitări.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest