Ce mesaj i-a transmis Adrian Velea soției lui Ioana: „Am zburat lin, în pace și presărați cu fericire”

 

Coprezentatorul de la Acces Direct a avut un mesaj plin de emoție pentru soția sa, la împinirea a unui deceniu de când cei doi au spus marele Da.

 

Adrian Velea este dovada vie că succesul în carieră este strâns legat de o viață de familie împlinită. Astfel, co-prezentatorul de la Acces Direct, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune de la noi din țară, are și o viață amoroasă care-i aduce numai bucurii.

 

El este împreună cu actuala lui soție, Ioana, de nu mai puțin de 18 ani. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu 10 ani, iar de acest prilej a profitat acum prezentatorul TV pentru a-și exprima liber sentimentele pe care le are față de cea care-i este alături de aproape două decenii.

 

Adrian Velea a dorit să împărtășească cu toți prietenii săi virtuali de pe Facebook bucuria pe care o simte pentru că o are alături pe Ioana, drept urmare a scris: „La mulți ani, soția mea de nota 10! Au zburat lin, în pace și presărați cu fericire, 18 ani de la primele priviri și 10 de la oficializare. Să ne trăim împreună tot ce e mai frumos”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest