Maria de la Mireasa a dezvăluit la Acces Direct de ce s-a despărțit de Liviu: „Inițial am crezut că cineva vrea să-i facă rău!”

 

Au convins publicul că sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din Casa Mireasa și au câștigat reality-show-ul. În afara casei, relația lor nu a rezistat nici cinci luni. Ce a dus la rupture dintre Maria și Liviu?

 

Maria Roman a participat la emisiunea Acces Direct unde a vorbit despre relația cu Liviu în timpul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, dar și după încheierea acesteia. Câștigătoarea reality-show-ului dotat cu premii de 40.000 de euro a mărturisit că legătura cu Liviu a devenit în timp dominată de certuri și scandaluri, chiar dacă la început totul părea idilic. Ea a spus la Acces Direct că plecarea lui Liviu în Spania a reprezentat declic-ul în urma căruia a realizat că povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat.

 

Maria consideră acum că Liviu este un om cu două fețe, una spunea în Casa Mireasa, alta atunci când au ieșit din emisiunea. Astfel, în timpul reality-show-ului, bărbatul îi declara iubitei că își dorește o căsnicie închegată, dar și copiii, însă în viața de zi cu zi era de altă părere, lucru care a dezamăgit-o pe Maria.

 

”În casă îmi dădea senzația că luptă pentru relația noastră și că își dorește o căsnicie, își dorește copii, ceea ce afară, spunea că nu își dorește, în casă accentua foarte mult că își dorește un copil, asta îmi doream și eu, afară s-au schimbat lucrurile enorm de mult”, a povestit Maria.

 

Câștigătoarea de la Mireasa a mai dezvăluit că a trecut peste cuvântul mamei, care i-a transmis în repetate rânduri că Liviu nu este bărbatul ideal pentru ea. Relația nu a durat însă decât câteva luni, iar Maria a ajuns la vorbele mamei sale. Tânăra a mai spus că și-a pus mai multe semne de întrebare în ceea ce privește premiul, însă nu a dorit nicio clipă să creadă că Liviu a luat-o de soție doar pentru suma respectivă.

 

”Părinții mei au fost total împotrivă. Am ajuns, din păcate, la vorbele mamei mele. M-am încăpățânat foarte mult să lupt, auzisem foarte multe acuzații despre el în emisiune, am crezut că cineva vrea să îi facă rău, că nu este nimic adevărat, dar lucrurile au stat diferit”, a adăugat Maria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest