Mesajul lui Daniel Balaciu transmis prin fratele Marius: „Să afle toată România cine e Dana”

 

La Acces Direct, Marius a spus că este însărcinat de fratele lui, Daniel Balaciu, să transmită un mesaj prin care să explice și punctul de vedere al acestuia, aflat în arest, după ce a desfigurat-o pe Dana Roba.

 

Cumnatul Danei Roba a reprodus mesajul transmis de Daniel Balaciu: "M-a sunat Daniel, mi-a spus dacă se poate să trimită un mesaj prin mine, fiindcă el nu poate. A spus că el oricum va spune la proces adevărul, dar să afle toată România cine e Dana. (...) Ea a pozat în îngerul bun, în cea mai neprihănită familie și cea mai bună mamă dar, de fapt, nu avea nicio legătură cu lucrurile astea”.

 

Mai mult, Marius susține că fratele său Daniel a fost cel agresat în prealabil, înainte de o lovi cu ciocanul pe make-up artistă, drept urmare a depus și o plângere la poliție împotriva Danei Roba. "A rămas plângerea la poliție, a fost agresat în mai multe locuri. A zis că el are toate tabletele copiilor sparte, toate telefoanele și toate plasmele și toate câte a spart Dana când se eneveaza. (...) Ea era fetița în casă și Dana era bărbatul. Asta mi-a spus el să transmit. (...) El mi-a spus că nu a lovit-o în somn, că s-au certat, au început discuțiile și el a cedat a zis.", a mai spus Marius.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest