Mirela Vaida, reacție în direct după ce s-a spus că a murit: „Dacă te pui cu toți nebunii?!”

 

Prezentatoarea Acces Direct a explicat de ce consideră că au început să se propage în mediul online știri false referitoare la moartea vedetelor.

 

Pe rețeaua de socializare Tik Tok apar din ce în ce mai frecvent fake news-uri care anunță moartea unor vedete din showbiz-ul autohton. După ce pe această listă s-au înscris recent Vlăduța Lupău și Bogdan Mocanu, acum a venit și rândul Mirelei Vaida. Pe rețeaua de socializare mai sus amintită a apărut recent un clip video în care apărea un sicriu la căpătâiul căruia stăteau două femei. Pe clipul video era scris și un mesaj în care era exprimat faptul că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida.

 

Mirela Vaida nu a lăsat lucrurile așa, ci a reacționat vehement chiar în timpul emisiunii pe care o moderează, considerând că astfel de mesaje pot avea efecte negative asupra celor care-I sunt apropiați. Prezentatoarea de la Acces Direct le-a cerut fanilor să o urmărească pe paginile de socializare cu bifă, acolo unde ea postează de unde cei care o urmăresc pot afla informații în mod sigur de la ea sau de la apropiați. Ea a mărturisit că astfel de știri sau clipuri video pot fi extrem de periculoase, deoarece în cazul în care sunt văzute de apropiați sau membri ai familiei ele pot provoca mari sperieturi.

 

“Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi”, spune Mirela Vaida la Acces Direct.

 

Vedeta consideră că aceste știri false care apar pe Tik Tok au un singur scop: strângerea de vizualizări, întrucât provoacă un impact emoțional foarte puternic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest