Reconciliere surpriză între Vulpița și Viorel Stegaru: ce i-a determinat să formeze din nou un cuplu!

 

Despre Vulpița de la Acces Direct și Viorel Stegaru s-au scris multe în ultima vreme, mai ales după ce Veronica a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Cei doi au avut o relație tumultuoasă în trecut, cu multe neînțelegeri și despărțiri, însă se pare că acum s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

În luna martie, Viorel Stegaru a postat pe Instagram că nu mai formează un cuplu cu Veronica. Acesta a declarat că el se ocupă de creșterea celor doi copii, Daniel și Maria, iar Veronica a rămas cu burtica de gravidă. Însă, la scurt timp după ce Vulpița s-a afișat cu burtica de gravidă, cei doi au fost văzuți împreună, indicând faptul că s-au împăcat.

În ultima vreme, Veronica Stegaru a revenit în atenția publicului, după ce și-a făcut cont de TikTok și a început să posteze. Vestea că este însărcinată pentru a treia oară a surprins multă lume, iar unii au speculat că ar putea fi implicată într-o altă relație. Cu toate acestea, Veronica și Viorel par să fie fericiți împreună, iar unii fani cred că acesta ar putea fi tatăl celui de-al treilea copil al cuplului.

În ciuda faptului că au trecut prin multe neînțelegeri și despărțiri, Veronica și Viorel se pare că au găsit calea de mijloc și au decis să se împace. Cei doi au împreună doi copii minunați și urmează să aducă pe lume un al treilea, iar faptul că au decis să rămână împreună este o veste bună pentru toți fanii lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest