Maria, una dintre cele mai fierbinţi ispite de la "Insula iubirii", mutilată pe viaţă: "Am fost la spital. M-am ales cu mâna distrusă!"

 

Maria Ilioiu,una dintre cele mai fierbinţi ispite de la "Insula iubirii", tună şi fulgeră după ce şi-a făcut un tatuaj care i-a pus viaţa în pericol!

"Normal nu trebuia să facă coajă. Eu am început să îmi fac tatuaje acum șase ani. După ce începi, devine o dependență. Am vrut acest tatuaj și el mi-a scris pe Facebook, voia reclamă. Eu am văzut că are nevoie și îl și cunoșteam. Mi s-a părut că lucrează ok. Cicatricile nu se văd în poze, dacă a mai nenorocit pe cineva nu se vede în poze. Am văzut că insistă pe același loc de mai multe ori. Mi-a spus că bate pentru a prinde bine culoare. Cred că a învățat să tatueze pe mine. A doua zi pielea era ruptă, nu era infectată, a fost doar din cauza lui. Am fost la spital cu coaja asta și doctorii mi-au spus că nu au mai văzut așa ceva. M-au pus să-mi dau coaja jos. A fost groaznic, am avut durer, îmi lipsesc bucăți de carne. Mi-a spus să dau cu o cremă care usucă, ceea ce nu e ok, a făcut coajă.", a spus Maria Ilioiu, la Agenția Vip. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate