Brigitte e șefa! Florin Pastramă, pus la colț: „Mă lași să vorbesc, că eu spun cum vreau!”

 

Buneta nu face compromisuri și nu acceptă sfaturi de la Florin Pastramă atunci când vine vorba de amenajarea terasei „Jungla”. Cea mai firavă încercare de implicare a soțului în acest proces a fost retezată din fașă.

 

Amenajarea terasei de la restaurantul deținut de Brigitte continuă într-un ritm alert. Brigitte e șefa și împarte indicații în stânga și în dreapta. Nici cea mai timidă tentativă de implicare din partea lui Florin Pastramă nu este acceptată de brunetă. Afaceristul a fost pus într-o poziție ingrată de soția sa, față de ceilalți muncitori, atunci când a vrut să își dea părerea referitor la aranjamentele de pe terasă.

 

Florin Pastramă a priceput numaidecât că nu e chip să se implice în amenajarea terasei restaurantului familiei și a bătut în retragere, imediat ce a fost pus la punct de către Brigitte. Vedeta deja își imaginează cum va arăta terasa Jungla, iar ideile soțului nu sunt deloc bine-venite.

 

Te rog, lasă-mă, că știu ce zic! (...) Mă lași să vorbesc, că eu spun cum vreau?! Asta e prima care trebuie pusă, că aici se vede frumos, ai înțeles?”, a fost o parte din reacția acidă a Brigittei atunci când soțul ei a încercat să îi împărtășească viziunea proprie asupra spectului pe care ar trebui să-l aibă terasa.

 

Așa că Florin Pastramă a trecut repede la mutat figurina de tigru și capul de rinocer, fără a mai furniza propriile idei cu privire la aspectul terasei. Brigitte și Florin Pastramă muncesc cot la cot cu muncitorii angajați, cu gândul la Dubai și plajele însorite. O singură temere mai are bruneta: ca pandemia să nu-I afecteze prea tare afacerea.

 

Nu mă dau în lături de la muncă, pentru că n-o fac pentru alții, și o fac pentru mine. Asta este cea ma mare satisfacție. Să sperăm că n-o să ne dea foarte mult în cap faptul că acest virus a început să infecteze din nou oamenii. Eu voi muncii cu toată inima, cu bateriile încărcate și cu gândul la soare și la Dubai, mă voi pune în genunchi și voi tăia mocheta”, a spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest