Brigitte, oripilată de noul look al lui Florin Pastramă: „Parcă ești un cocostârc”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte a avut o reacție acidă în momentul în care a văzut noul look al lui Florin Pastramă. Vedeta s-a arătat oripilată de noua tunsoare a soțului ei, iar drept urmare l-a trimis înapoi la frizerie să se tundă.

Noul sezon al reality show-ului “Brigitte și Pastramă” a debutat cu un nou conflict intre cei doi, mărul discordiei fiind freza lui Florin Pstramă. În încercarea de a adopta un stil mai fresh, afaceristul și-a lăsat părul mai rebel, gest pe care Brigitte l-a criticat aspru.

„Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, în cadrul noului sezon al reality-show-ului lor.

In cadrul interviului oferit în reality-show, Brigitte a explicat care este motivul pentru care nu poate accepta noul look al afaceristului. Potrivit spuselor brunetei, singurul look care i se pare că i s-ar potrivi soțului ei este cel pe care îl avea la inceputul relației.

„Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a mai explicat bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest